2777
2789
عنوان

تو حاملگی ویار چیزی میکردین شوهرتون میگرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 149 پست
منم الان که یادش افتاده چقدر دلتنگ اون‌روزا شدم چقدرم زود گذشت

خیلی ..دوران شیرینی هست😍

چقدر تلاش و تکاپو برا یه فسقلی که بیاد و دنیات روزیرورو کنه

خیلی خوب بود🤗🤗

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز میخرید،ولی یک شب سرکار بود من تنهابودم از ساعت سه تاهفت ونیم گریه کردم بخاطر کیک 😂

منم اشککک میریختم واسه زردآلووو

اصلا روانیش شدع بودم پیدا نشد که بجاش دیگه پر زردالو خوردم ولی دلم موند تو زردالو اه🫠

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
خدادشاهده تو از بنده های نظر کرده ایمن هر شب از تهوع شدید تو روز میرفتم تو اتاقم شیر گاز رو باز کنم ...

آخی عزیزم چقد سخت اره من همیشه میگم خدایا شکرت اصلا دوران بارداری برای من انقدر جالب بود که همیشه ازش خوب یاد میکنم سردومیم معده درد داشتم اما چیزی ازاشتهام کم نمیکرد یا اصلا حالت تهوع هم نداشتم

خرافاته

هممون میدونیم خرافاته

ولی بذار بمونه سر زبونا

بذار مردا بارو کنن قبول کنن و درخواست زن رو انجام بدن

والا😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره بیدارش میکردم خیلی تحملم کرده‌تودوران بارداریبه شدت بد خلق میشدم کافی بود حرفمو گوش نکنه بقدری ن ...

من و همسرم با خیلی سختی مشکل ها بهم رسیدیم و این فندق ثمره عشق پاک چندسالمونه و همسرم خیلیییی هوامو داره اما امشب اینقد ناز خوابیده و خستس دلم نمیاد بخاطر هوسم بیدارش کنم 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
خب عزیزم شربت آبلیمو با شکر درست کنی بخوری جواب نمیده؟؟

اره بهتر از هیچیه

میرم درست کنم بخورممم شاید پررید🫠