2777
2789
عنوان

تو حاملگی ویار چیزی میکردین شوهرتون میگرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت درست کن بچه کبود نشه من سر پسرم دلم چیز ترش میخواست مثل سالاد کاهووابغوره لواشک واینا ولی شوهرم نمیذاشت بخورم میگفت ضعیفت میکنع سر دختر اصلا دلم هوس هیچ چیز نمیکرد چون شرایط روحیم خوب نبود پولم نبود

اره الان باردارم هر چی بگم میخره ولی خب این وقت شب گناه دارن فردا بگو برات بخره

آره گناه مرد بیچاره کمبود خواب شدیدی داره بخاطر کارش

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

همه چیز میخرید،ولی یک شب سرکار بود من تنهابودم از ساعت سه تاهفت ونیم گریه کردم بخاطر کیک 😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اره بیدارش میکردم خیلی تحملم کرده‌تودوران بارداری

به شدت بد خلق میشدم کافی بود حرفمو گوش نکنه بقدری ناراحت میشدم که حد نداره😂🤣

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اگر هوس کنی و نخوری پشت بچت هاله سیاه میفته از قدیم گفتن بالاخره اون پدرشه بیدارش کن خودتو لوس کن بر ...

🥲🥲

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

من دوتا بارداری هیچوقت هوس هیچی نکردم همه چی هم خوردم یبارم بالا نیاوردم ازبو ومزه ی هیچ چیزی هم حالم بد نشده وزنم کم نمیکردم دوتا بچه هامم سه ونیم و بالاتر بودن با جنسیت متفاوت

خوش بحالتونطبیعی باردار شدین؟من این ماه دارومصرف کردم دعا کنید بارداربشم این ماه

آره عزیزم

خدا دامنت سبز کنه

بله صندوقی میگرفت برام 

انجیر انبه

الان حاصل صندوقا کنارم خوابیده بوی بهشتیش پیچیده توفضا

یبارم

رفتم دکتر دیدم ی صندوق انجیر گلابی باغی سبز رنگ رو صندلی گذاشتن روح از بدنم براش جدا شد اما روم نشدبگم

اومدم تو ماشین برای اولین بار اشک ریختم 

اخه گیر نمیاد اون انجیرا باغی و شخصیه

فرداش شوهرم گشت حتی میدون اما نبوله بعد با 

ی سبد خونگی پر همون انجیرا اومد گفت باباش داشتن

آره واقعا همه جوره هوامو داشت ♥نه فقط ویارخوراکیهرکمکی از دستش برمیومد انجام داد😍

ای جااانم خدا نگهتون داره واسه هم