2777
2789
عنوان

تو حاملگی ویار چیزی میکردین شوهرتون میگرفت براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 149 پست
اگر هوس کنی و نخوری پشت بچت هاله سیاه میفته از قدیم گفتن بالاخره اون پدرشه بیدارش کن خودتو لوس کن بر ...

اولین باره همچین چیزی می‌شنوم 

با اینکه بچه سال و تینیجر هم نیستم که این حرفا رو نشنیده باشم!

سه سوته که نه حالا بزا برا فردا ضمنا باید بگیره

چرا ویار اخر شبا میادددد🤣😐

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه من اصلا ویار خوراکی نمیکردم،خیلی دوست داشتم منم تجربه کنم ولی اصلا چیزی دلم نمیخواست

خوشبحالت🤣🤣

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
آره واقعا همه جوره هوامو داشت ♥نه فقط ویارخوراکیهرکمکی از دستش برمیومد انجام داد😍

منم الان که یادش افتاده چقدر دلتنگ اون‌روزا شدم 

چقدرم زود گذشت

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
من دوتا بارداری هیچوقت هوس هیچی نکردم همه چی هم خوردم یبارم بالا نیاوردم ازبو ومزه ی هیچ چیزی هم حال ...

خدادشاهده تو از بنده های نظر کرده ای

من هر شب از تهوع شدید تو روز میرفتم تو اتاقم شیر گاز رو باز کنم خودمو تموم کنم 

فقط کسی ک تهوع کشیده میدونه چی میگم

همش بیمارستان همش گریه 

نه اصلا اهمیت نمیداد به نظرش لوس بازی بود فقط یکبار ویار آش رشته کردم هرچی بهش گفتم بگیر اهمیت نداد ...

وایییی چقد بد

باید میگفتی بچه توعم هست که نامرد

یکم شربت آبلیمو بگیر ثواب اونو میده😊

عههه خدا خیرت بده راست میگیاااا از بیهیچی بهتره دمت گرم

خودت درست کن بچه کبود نشه من سر پسرم دلم چیز ترش میخواست مثل سالاد کاهووابغوره لواشک واینا ولی شوهرم ...

اخ اخ🥲

اولین باره همچین چیزی می‌شنوم با اینکه بچه سال و تینیجر هم نیستم که این حرفا رو نشنیده باشم!

ارع عزیزم هست

منم باور نداشتم میگفتم خرافاته

سر دخترم همسرم نوشابه میاورد خونه مشکی تگری بهم نمیدادچون برام بد بود

بچه ک دنیا اومد پشت باسنش هاله سبزسیاه بود ک چند ماه بعدش رفت😁😁