2777
2789

اول این ک بگم من مطلقه ام ولی پاک زندگی میکنم و در حال تحصیلم تیپم امروزی هست ولی ب شدت معتقد و مذهبی ام و خیلی وقته سینگلم و ب دنبال یه کیس خوب برای ازدواجم ولی خب با هرکی میخوام آشنا شم همون چن روز اول بعد این ک باهاش میرم پارک و کافه و پیاده روی بنا ب دلایل مختلف جور نمیشه اوکی شم ؛  این آقا مثل من درس میخوندن هم رشته ام بودن چن ماهی جزوه رد و بدل میکردیم تو تلگرام و رسمی چت میکردیم و گاهی راجع ب درس و امتحان تلفنی صحبت میکردیم تا این که یه روز گفت دارم میام باهم بریم کتابخونه ملی درس بخونیم تا اومد از نزدیک منو دید هم من واسه ایشون جذاب بودم و هم ایشون واسه من جذاب بودن یه حس خیلی خوبی ازشون گرفتم  هستین بقیه اشو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اولین روزی ک دیدمش دیدم برعکس عکس پروفایلش خیلی جذاب هست شبیه بازیگر تام شلپی بود تا منو دید مثل جنتلمن ها رفتار کرد و خیلی مردونه و محترمانه ..اونم خیلی مجذوب من شده بود ؛ کلی باهم درس خوندیم راجع ب مباحث درسی صحبت کردیم تست زدیم قهوه خوردیم تو پارک قدم زدیم شوخی کردیم گفتیم خندیدیم ؛ در حالی ک هیچی ازم هم نمیدونستیم در این حد میدونستیم ک تو یه دانشگاه لیسانس گرفتیم .. تو این گیری ویری یهو خواهر کوچیکم زنگ زد با بغض ک از صداش گریه می‌بارید گفت آجی چرا جواب نمیدادی دوستم لپ تاپ داره من کامپیوترم ندارم مسخره ام میکنن

( خواهرم پیش مامان بزرگ و بابابزرگم زندگی میکنه تو یه شهر دیکه) خلاصه تا اینو گفت بغضم گرفت بعد شروع کرد ب درد و دل کردن ک شهریه ی دانشگاهمو باید پرداخت کنم امروز ازم شهریه خواستن و فلان ( پول میخواست ) گفتم رسیدنی خونه بهت زنگ میزنم ک این آقا شنیده بود نگو صدای گوشیم بالا بوده !!! خلاصه دیدم شنیده رنگم پرید احساس بی آبرویی کردم و تا خوده خونه بیقرار بودم ک برسم ب خواهرم زنگ بزنم

ایشونم متوجه شد!!! یعنی تا ۲ روز سره این قضیه مریض بودم 

ک چرا باید تو اولین قرار اینجوری ضایع شم و بفهمه مشکلاتمو..

البته چیزی از طلاقم نگفته بودم

هستین؟