2777
2789

خیلی ممنون ک اومدید... من از آخرین پریودیم حدوده دوهفته ای تقریبا میگذره ...یه چن روزی هست ک کلا بی اشتهام ینی حتی موردعلاقه ترین غذاهامم اشتهام نمیکشه ک بخورم...خیلی زود خسته و بی حال میشم و امروزم ک بیرون رفتم حتی ابمیوه رو هم نتونستم تا تهش بخورم کلا اشتهام از 20 شاید بگم به 8و9 رسیده...

حالا میگم ب شک افتادم ک ممکنه اینا علائم بارداری باشه؟ من حدوده برجِ 6 یه سقط داشتم و حالام هرچقد فک میکنم نباید طبیعتا باردار باشم اما خب بهرحال یلحظه حسم رفت ب این سوال ... ممکنه از نظر شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از موعدت گذشته و پری نشدی بله بارداری منم اولین علایمم با بی اشتهایی بود

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم چرا به جای اینکه ما تشریف بیاریم یه بیبی چک نمیزنی؟😁😂

ن اصلا از بیبی چک بیزارم نمیخام حتی اسمشم بشنوم

من بار اول خیلی زود باردار شدم و با سقطی ک داشتم انگیزم واسه بچه اوردن ب صفر رسید دیگه

ن این چن وقت ینی بعد سقطم محافظت شده بوده همش

چقد من دوس دارم شما نی نی دار بشین😂❤️

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
وای ن عزیزم اصلا اگه میخای دعای خیر در حقم بکنی اینو فقط نگو🤦‍♀️😅

😂😂

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش