2777
2789

دوستان منو شوهرم ی خونه ی ویلایی نوساز داریم در اینده هم از پدر شوهرم به شوهرم مقداری خونه و زمین ارث میرسه ...در حال حاضر ماشینه خوب نداریم ده ساله یه پراید مدل ۷۸ داریم ک باعث خجالتمونه همه میگن وای چرا عوضش نمیکنید هیچ جوره نتونستیم پس انداز کنیم و تو این گرونی ماشین عوض کنیم طلا هم ندارم...حقوق شوهرمم همش خرج میشه چه بسا کم هم میاریم

یه ملک با جاریم شریکم سه دونگ من سه دونگ اون...توی قبالم بوده سه دونگ من حدود یه ملیارد میشه بنظرتون بفروشم پونصد تومن طلا بخرم برا آینده‌ی پسرم و با اون پونصدش یه ماشین بخرم ؟پراید خودمم بفروشم حدود ۶۰۰ و خورده ای بدم ماشین خوب؟بدجور چندین ساله حسرته ماشین به دلمون مونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ارزششو نداره یکی دوسال دیر تر ماشین بگیرین چیزی نمیشه جمع میکنین کم کم دیگه عجله نکن هرچیم میخوان ...

خب تو این یکماه ماشین صد ملیون گرون تر شد دو سال دیگه مثلا میشه یه ملیارد ما تا دو سال دیگه چجوری یه ملیارد جور کنیم برا ماشین؟نمیشه