2777
2789
عنوان

کابوس دربارداری

105 بازدید | 8 پست

خانما من چند بارتو بارداریم خوابای ترسناک دیدمو با جیغ از خواب بیدار شدم

کسی میدونه این مسئله رو بچم تاثیر میذاره یانه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب اصلا خواب خوبی نداشتم

انگار نفسم میگرفت توخواب. بعد که چشامو باز میکردم یه حسی بهم میگفت حال بچم بده. خلاصه تاصبح همینجوری بودم

تخمدانامم تیرمیکشید

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
من دیشب اصلا خواب خوبی نداشتم انگار نفسم میگرفت توخواب. بعد که چشامو باز میکردم یه حسی بهم میگفت حا ...

ان شاالله سالم بیان این دغدغه ها تموم شن

یه لحظه آرامش نداشتم تو بارداریم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
ان شاالله سالم بیان این دغدغه ها تموم شن یه لحظه آرامش نداشتم تو بارداریم

انشاالله به سلامتی میاد بغلت عزیزم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

منم دیشب خواب ترسناک دیدم که شوهرم از صدای جیغم بیدارم کرد

این شبا که همش کابوسه

یا درباره بچه اولم یا درباره بیمارستان

خواب تاثیری روی بچه نداره فقط سعی کن استرس نداشته باشی

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
منم دیشب خواب ترسناک دیدم که شوهرم از صدای جیغم بیدارم کرد این شبا که همش کابوسه یا درباره بچه اول ...

خدابخیر بگذرونه این روزا رو

همش میترسن بنده ناف دورش بپیچه

امروزم حرکتاش کم بود