elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 عنوان کابوس دربارداری 105 بازدید | 8 پست خانما من چند بارتو بارداریم خوابای ترسناک دیدمو با جیغ از خواب بیدار شدمکسی میدونه این مسئله رو بچم تاثیر میذاره یانه؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 1396/09/09 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 من تنگی نفسم دارم و قبل بارداریم همینجور بودم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 کسی تو بارداریش این تجربه رو داشته؟ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
m❤h عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 من دیشب اصلا خواب خوبی نداشتمانگار نفسم میگرفت توخواب. بعد که چشامو باز میکردم یه حسی بهم میگفت حال بچم بده. خلاصه تاصبح همینجوری بودمتخمدانامم تیرمیکشید روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 من دیشب اصلا خواب خوبی نداشتم انگار نفسم میگرفت توخواب. بعد که چشامو باز میکردم یه حسی بهم میگفت حا ... ان شاالله سالم بیان این دغدغه ها تموم شنیه لحظه آرامش نداشتم تو بارداریم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
m❤h عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 ان شاالله سالم بیان این دغدغه ها تموم شن یه لحظه آرامش نداشتم تو بارداریم انشاالله به سلامتی میاد بغلت عزیزم روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 انشاالله به سلامتی میاد بغلت عزیزم نی نی شماهم همینطور عزیزم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
mhh عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 223 منم دیشب خواب ترسناک دیدم که شوهرم از صدای جیغم بیدارم کرداین شبا که همش کابوسهیا درباره بچه اولم یا درباره بیمارستانخواب تاثیری روی بچه نداره فقط سعی کن استرس نداشته باشی فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
elhamkhanoum مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 830 منم دیشب خواب ترسناک دیدم که شوهرم از صدای جیغم بیدارم کرد این شبا که همش کابوسه یا درباره بچه اول ... خدابخیر بگذرونه این روزا روهمش میترسن بنده ناف دورش بپیچهامروزم حرکتاش کم بود خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟