2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی بیاین یه لحظه

109 بازدید | 8 پست

میخوایم بیایم تهران گردی 

بهترین باغ وحش 

بهترین پارک بازی برای بچه ها

و کلا جاهای جالب و تفریحی و هیجان انگیز را بهمون معرفی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سورتمه 

باغ پرندگان 

سرزمین عجایب تیراژه یا شهربازی کوروش 

ارم پیشنهاد میکنم نرید به خاطر مریضی احتمالی حیوانات 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

پارک ارم شهربازی و باغ وحش و اینا داره

پارک ژوراسیک حیوانات شبیه سازی شده ان که تکون میخورن و صدا درمیارن خیلی باحالن

باغ پرندگان هم که از اسمش معلومه

پارک آبشارم طراحیش قشنگه 

دریاچه چیتگر هم قایق سواری داره و هم قسمت جنگلیش بدرد پیکنیک و کباب و اینا میخوره آبشارم داره اگه خشک نشده باشه

پارک ملت هم جالبه

پارک پردیسان هم قشنگه

خیلی هست که اسمشون یادم نیست 😂فقط تفریحاتمون یادمه 😁همینا رو فعلا یادم میاد😇😇

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بالاي سعادت اباد يه پارك هست كه در مورد دايناسورهاست پارك ژوراسيك فكر كنم بچه ها خوششون بيادش ا ...

پارک خوبیه من رفتم کوچولو ها کلی کیف میکنند 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..