2777
2789

وای دارم از غصه دق می کنم من موهای پرپشتی دارم توفامیل موهای من از همه پرپشت تر وبلندتره....دیشب با شوشو نشسته بودیم داشتیم میوه میخوردیم منم موهام باز بودیه هو شوشو گفت ببینمت موهاتا چرا کچل شدی گفتم مسخره بازی درنیار کچل شدی چه صیغه ایه...خلاصه اینقد گفت تا با عصبانیت بلندشدم تو اینه موهاما ببینم وای باورم نمیشد اندازه یک سکه وسط سرم کچل کچل شده بود نشستم کلی گریه کردم شوشو گفت گریه نکن میریم پیش یه متخصص پوست و مو....حالا من موندم که چرا یه هو اینجوری شدم نمیدونم تاثیر داروهاس از استرسه از چیه....😭😭😭خیلی ناراحتم یه وقت کچل تر نشم اخه مگه زنا هم کچل میشن خدایا پناه برتو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم موهام خیلی ریخته انقد غصه دارمااااا😢😢😢

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

کم کاری تیروئید نداری عزیزم؟؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

اين طاسيه سكه اي هست به خاطراسترس ميريزه برو پيش متخصص يه آمپول  به همون جاميزنه وقرص هم بهت ميده يه چيزي ميگم نترس اما چندجايي ديگه هم ميريزه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
شاید کچلی سکه ایه،احتمالاباداروخوب بشه گلم😖🐀🌷

وای خودم این ماه کلی داروی شیمیایی برای تحریک فولیکول خوردم اخه چرا اینجوری شده حتی تو فامیلمونم کسی اینطوری نیس

مامان من همينطوري شد به 3تاتيكه هم رسيد الان يكيش دراومده باقرص خالي فايده نداشت سوزن راكه زد بهتربود

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين