2777
2789
اره صد درصد همه جا خوب و بد داره ولی منظورت از غیرتی ،غیرت و تعصب الکی که نیست چون بالاخره همه مردا ...

اینا غیرتی الکی نیس

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزاداری نمی کنن!اتفاقاً یکی هم گفته بود یه دنده هم هستن

نه زیاد گریه نمیکنن لباس مشکی نمی پوشن همین که به خاک سپردن دیگه تمام.اره منم شنیدم خیلی ی دنده هستن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اها اوکی شما خودتون کورد هستین؟

بله

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

نه زیاد گریه نمیکنن لباس مشکی نمی پوشن همین که به خاک سپردن دیگه تمام.اره منم شنیدم خیلی ی دنده هستن

اها مرسی عزیزم

حالا بازم چیز دیگه ای می دونی بگو 

در کل خودم به رفیقم گفتم ازدواج با کورد برای تو که فارسی اصلاً درست نیست ولی خوب رفیقم گوش نمیده 

اها مرسی عزیزمحالا بازم چیز دیگه ای می دونی بگو در کل خودم به رفیقم گفتم ازدواج با کورد برای تو که ف ...

ما دختر عمومونو دادیم ایل جاف .مادرشوهرش خیلی سختگیره.بقیش ظاهراً خوبه .البته ما خودمون کردیم ولی شیعه اینا سنی هستن .حالا ازدواج فارس و جاف سختتره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
به نظر خودتون که کورد هستین ازدواج یه کورد و یه فارس درسته؟

مهم اون دونفره اگه همو بخوان میشه چراکه نه

ما دختر عمومونو دادیم ایل جاف .مادرشوهرش خیلی سختگیره.بقیش ظاهراً خوبه .البته ما خودمون کردیم ولی شی ...

صد درصد سختش میشه حالا بهش میگم 

تازه شما خودتون کورد بودین اینجوریه دیگه وای به حال اونی که کورد نیست

این که می گید درست اما خانواده طرف هم خیلی مهمه که چه جور اخلاقیات دارن

بله درسته..