2777
2789
عنوان

زخم پای دیابتی

110 بازدید | 5 پست

سلام توروخدا بیاید من دیگ دیونه شدم از دست مامانم دیابتیه پاش زخمه دکتر نمیره هرسال زمستون زخم میشه پیارسال رفت دکتر خوب شد پارسال رفتم دیدم بیحال بردمش دکتر گفت الانه ک سکته کنه ناراحت قلبی داره قندشم بالای ۵۰۰ بود یه هفته بیمارستان بستری شد دیونه شدم تا مرخص بشه انقدر گریه کردم،الانم پاش زخمه زنگ میزنم میگم چطوری پات چطوره میگ خوبم میرم خونه اشون میبینم زخمه پانسمان کرده با باند بسته همه خواهرام ازدواج کردیم ازش دورم من اونا یکم نزدیکن همه خونه زندگی دارن داداش هامم بیخیالن مامانم داره ذره ذره اب میشه بخدا افسردگی گرفتم از دستش از خونه زندگی خودمم افتادم اگ چیزیش بشه من خودمو میکشم😪😪😪

میگم بیا بریم دکتر میگ شما میخواین پای من و قطع کنن دکترا😭😭😭

خدا

حتما با اصرار ببرینش 

خیلی خطرناکه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنعموم پاش زخم شد بهش رسیدگی کرد خوب شد، شوهر عمم داشت محل نذاشت گفت خوب میشه رسید به مرحله ای که انگشت پاشو قطع کردن البته دور از جون مادرت ولی حتما ببرینش دکتر

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

خیلییی لجباز و زود رنجن مامانم سواد درست حسابی هم نداره بدونه چی براش خوبه چی خوب نیست داداش هامم سه تا هستن مجردن اصلا براشون مهم نیست مامانم صبح تاشب جلو اونا سرپاست بهشون سرویس میده ناهار شام لباس هاشون ولی اونا چی😔😔😔

خدا

اینم اگ میرفت دکتر قطع میکردن داداشم میگ خیلی سیاه شده بود روانی شدم بخدا از دستش اعصبانی شدم سر بچه ام داد میزنم ب شوهرم نمیرسم سرد شدم حوصله ی شام درست کردن مرتب کرون خونه رو ندارم بخدا خل شدم الان بخاطر اینک مریض این جوری شدم اگ طوریش بشه از دستش بدم دیگ خودمو میکشم😭😭

خدا