2777
2789
عنوان

لطفت برا برادر جوونم دعا کنید

105 بازدید | 10 پست

ب نیت اینکه علی اکبر دوباره سلامتیشو ب دست بیاره نفری ی حمد یا آیت الکرسی بخونید خواهش میکنم خدا خیرتون بده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای امضات و هم برای برادرت یه حمد و آیت الکرسی میخونم

خیر ببینی گلم منم‌برا امضاتون آیت الکرسی خوندم‌ان شاالله خیر دنیا آخرت نصیبتون بشه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
۵ تا حمد و آیه الکرسی خوندم ان شاءالله بهتر میشن

مرسی گلم منم براشما صلوات حمد آیت الکرسی خوندم ان شاالله خیر ببیند ب مراد دلتون برسید

الهی به حق حضرت فاطمه شفای عاجل نصیبش بشه الان دارم میرم هیئت حتما دعاش میکنم و آیت الکرسی و نادعلی ...

الهی دورت بگردم دست درد نکنه خیر ببینی از عمرتون منم براتون حمد آیت الکرسی صلوات خوندم 

دست درد نکنه گلم حتما دعاش‌کن محتاج دعاتم

قربونت برم چشم نگران نباش خیره انشاالله

مرسی گلم ان شاءالله فدات شم 

خیر ببینی گلم منم‌برا امضاتون آیت الکرسی خوندم‌ان شاالله خیر دنیا آخرت نصیبتون بشه

ممنون از قلب مهربونت توهم همینطور انشالله عاقبت به خیر بشی🌺

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره