2777
2789
عنوان

کسی میدونه

35 بازدید | 4 پست

اون شب داخل یک پارکی بودیم که گربه های زیادی داره جوری که هر پنج قدم یک گربه هست ما روی یک نیمکت نشسته بودیم که دیدم یک گربه داره میاد سمتمون من نه زیاد از گربه ها خوشم میاد نه بدم میاد فقط از نرم بودن بدنشون و دمای بدنشون یکجوری میشم بعد این گربه اومد سمتمون دور من چرخید اومد بالا نمیکت به زور خودشو از پشت کمرم رد کرد و چرخید بعد من حالت چهارزانو نشسته بودم اومد قشنگ وسط پاهام نشست من یکم نازش کردم دیدم همونجا خوابش برد 

بعد

برام عجیب بود بین این همه گربه چرا این فقط اومد سمت من؟ 

چرا نرفت سمت دوستم؟ 

یا چرا نرفت سمت کسای دیگه؟ 

میگن اگه یک گربه ای ناخداگاه بیاد سمتت به علت اینه که میخواد ازت انرژی منفی رو بگیره و به این دلیل هست که گربه ها احساس میکنن اون روزی که داشتی روز سختی بوده و ناراحتی میان که انرژی منفیو بگیرن و حالتو عوض کنن 

شماها اعتقاد دارید؟ 

راسته؟ 

ی تئوریه فقطولی من میگم گربه ها انرژیتو حس میکنن انرژیت مثبت باشه میاد سراغ توحسشون خیلی قوییه

🥺مرسی گلم💕💋یکی از دوستام اون شب کنارم بود اونم همینو گفت و گفت گربه ها میرن سمت کسی که قلبشون مهربونه راستش قلبم اکلیلی شد😍😂ب خودم مغرور شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺مرسی گلم💕💋یکی از دوستام اون شب کنارم بود اونم همینو گفت و گفت گربه ها میرن سمت کسی که قلبشون مهر ...

قطعا همینه منم وایب خوب گرفتم ازت✨🤍

میگن اگه میخوای به کسی اعتماد کن به یکی اعتماد کن که حیوانات بهشون اعتماد میکنن و خیلی باهاشون خوبن 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️