2777
2789
عنوان

مادر شوهرم نوه پسر ميخواد چه كنم

4204 بازدید | 45 پست

سلام 

بچه ها من اواخر بارداريم ميگذره از روزي كه جنسيت بچه رو فهميده مادر شوهرم انگار نميتونه باش كنار بياد چون بخاطر ظاهرم منتظره پسر بوده 

اينم بگم خودم و همسرم عاشق دختريم حتي همسرم موقعيه كه فهميد دختره از خوشحالي گريه كرد اما مامانش فهميد بزور خودشو حمع كرد و گفت  شوخي ميكنيد ولي بعد گفت فرقي نداره ولي فرداش گفت دلم نيومد به بچه ها بگن اين شيريني دختررتون 

تا حالا اينجور زياد گفته در اخر هم ماست ماليش ميكنه كه دختر پسر فرق نداره

اخرين بار هم جلو ما چون پسر خواهر شوهرم كوچيكه گفت ني ني اسمش ميثم مامان شوهرم دست به دعا ميبره ميگه خدا از زبونت بشنوه با ذوق

چون كلا زن ارومي دلم نيامده بهش اعتراض كنم ولي ديگه خيلي ناراحت ميشم 

بنظرتون چطور بش بفهمونم ناراحتم همسرم متاسفانه مثه ماست رفتار ميكنه تو اين قضيه با اينكه سر دخترمون حساس ناراحت ميشه  

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

هیییی.کی باید یاد بگیریم شکر گذارباشیم.پسرمیخاد بره خودش اقدام کنه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونروز گفتم مامانم عروسك خريده برا ني ني م ميگه نه نخره شايد رفتي زايمان كردي پسر بود گفتم خيالتون راحت دختره ولي از اينكه نميتونم يه جواب درست حسابي بدم بعدش كلي حرص ميخورم

پدرشوهرمنم پسر میخواد:/ .انقدر نشستن بام حرف زدن تصمیم گرفتم بچه اولم پسر باشه بعدیا دختر

بگو تو تصميم خدا دخالت نميكنم هر چي اون بده

پدرشوهرمنم پسر میخواد:/ .انقدر نشستن بام حرف زدن تصمیم گرفتم بچه اولم پسر باشه بعدیا دختر

ای وای

اخه مگه به تصمیم گیریه

این رژیم و این چیزا الکیه 

هرچی خدا بخواد همونه

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

همسر من متنفره ازاین طرز فکر اگه بیاری مادرشوهرتو پیش همسرم جنازه تحویل میگیری خخخخ

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹