2777
2789
عنوان

حرف آخر رو کی میزنه💪

84 بازدید | 9 پست

تو یه خانواده مسلمان، حرف آخر رو مرد خونه میزنه. 

ولی آخرین حرفش باید این باشه: هرچی خانمم بگه🥰😂

جدی گفتم و غیر این نباید باشه، قانون اسلام اینه(:

تاپیکای نی نی سایت که چیز دیگه ای میگه 😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام همین فکرو میکردیم ولی نی نی سایت دیدمون و نسبت ب حرف آخر و اینا عوض کرد 

بابام همیشه میگع حرف حرف مامانتونه ولی کار خودشو انجام میده😐😐😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

دیگه من گفتم، از این بعد استفاده کنن 😁

چه استفاده ای 

تا وقتی میشه از همفکری استفاده کرد نیازی به حرف من و حرف تو و این لوس بازیا نیست

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

چه استفاده ای تا وقتی میشه از همفکری استفاده کرد نیازی به حرف من و حرف تو و این لوس بازیا نیست

منظور اسلام اینه که مرد سالاری نداریم

آخه بعضی متعصب ها برعکسن ماشاءالله ... 

اینو گفتم اونا بشنون😊

اها

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍