2777
2789

بچم ریه اش عفونت داره، به دعاتون نیاز دارم جبران میکنم براتون صلوات میفرستم

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برامنم دعاکنید باردارنباشم چن روزه عقب انداختم ازاسترس قلبم دردمیکنه توروخدا دعاکنید باردارنباشم💔🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

۶سال عزیزم

منم دخترم ۷ سالش بود ریه اش به بدترین شکل ممکن درگیر شد

تو رو خدا هر کاری گفتن براش انجام بده

الان مروپنم و ونکومایسین میگیره تزریقی؟

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
منم دخترم ۷ سالش بود ریه اش به بدترین شکل ممکن درگیر شدتو رو خدا هر کاری گفتن براش انجام بدهالان مرو ...

تزریقی بهش سفتریاکسون میدن، قبلشم دارو خوراکی میخوزد، زتروماکس و اموکسی کلاو ولی جواب نداد دیشب لرز کرد دیگه اوردمش، بیمارستان

تزریقی بهش سفتریاکسون میدن، قبلشم دارو خوراکی میخوزد، زتروماکس و اموکسی کلاو ولی جواب نداد دیشب لرز ...

نگفتن چند درصد درگیره؟

اگه بعد سه روز بازم تو بیمارستان تب قطع نشد جدی بگیر

یا دارو باید عوض بشه یا اقدام دیگه برای اینکه پیشرفت نکنه

منم دخترم ۷ سالش بود ریه اش به بدترین شکل ممکن درگیر شدتو رو خدا هر کاری گفتن براش انجام بدهالان مرو ...

یه  ماسک بخور هم گذاشتن براش توش دارو ریختن نمیدونم چیه نیمه نشسته میخابونمش نفسش بند نیاد

انشالله زودترخوب بشه به حق حضرت فاطمه 

هیچی برامادرسخت ازبیماری بچش نیست مادرحاضره خودش بیمارباشه بچش نه 

اسی الان بیمارستان بستریه ؟؟

تهرانید؟؟

ای پرچمت ماراکفن ای وطن 🇮🇷❤️

تزریقی بهش سفتریاکسون میدن، قبلشم دارو خوراکی میخوزد، زتروماکس و اموکسی کلاو ولی جواب نداد دیشب لرز ...

من دارو اثر نکرد روش 

خوراکی که اصلا

تزریقی هم دیر شده بود

یه ماسک بخور هم گذاشتن براش توش دارو ریختن نمیدونم چیه نیمه نشسته میخابونمش نفسش بند نیاد

بخور خوبه 

اکسیژن هم دم دست باشه

حواست بهش باشه خودت

پرستارا ممکنه نیان اکسیژن چک کنن از علایم دیدی نفسش تند شد خبرشون کن