2777
2789
عجیبه واقعا😶شاید جهش رشد داره بیشتر گرسنه میشه

در طول روز هم خیلی غذا میخوره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره، چون منم همیشه این سوالو داشتم یادم مونده. به خصوص که بچه ی من رفلاکس هم داشت بعد از شیر خیلی تو ...

عالیه.علایم رفلاکسش چجوری بودن؟من بچم خیلی بیقراری میکنه به شکمش کهدست بزنم نرمه اصلا سفت نیست ولی انگار درد میکنه.اگه رو شکم بزارم یا تکون بدم بهتر میشه..جدیدا انگار الکی مک میزنه اگه طول بکشه هم شیری چه خورده رو بالا میاره انگار الکی خورده

عالیه.علایم رفلاکسش چجوری بودن؟من بچم خیلی بیقراری میکنه به شکمش کهدست بزنم نرمه اصلا سفت نیست ولی ا ...

زیاد بالا میاورد. وقتی نوزاد بود و زود به حالت خوابیده میذاشتمش مشخص بود اذیت می شه صدایی مثل ناله های کوتاه درمیاورد