2777
2789
عنوان

مامانا خواهرم میخواد یه بچه از بهزیستی به فرزندی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست
پسر چون خواستار پسر کمه و واقعا گناه دارن کسی به فرزندی قبول نمیکنه شون

اره قبول دارم 

اما چون روحیه خواهرم لطیفه میترسه نکنه با سرکشی پسر در دوران بلوغ کنار بیاد

وگرنه مدنظرش بیشتر پسره

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
بنظرتون پسرغیرزیستی هم میتونه ارتباط خوبی با پدر و مادرش بگیره؟ واینکه پنج ساله باشه تو تربیتش به مش ...

بستگی به شخصیت خود بچه داره یک بچه ذاتا ارومه یکی ذاتا شیطون هست. من خالم ازدواج دوم داشت شوهرش که ازدواج کرد باهاش یک دختر 7ساله داشت این دختر الان ازدواج کرده مادرش چندین سال پیش پیدا شد ولی چون خالم اینقدر بهش محبت کرده بود این دختر حاظر نشد بره پیش مادرش. الانم مادرش رفته کانادا هر چی پیغام داد بیا پیش من حاظر نشد بره و حتی پولم براش فرستاد نگرفت منظورم از گفتن این بود بچه اگر محبت ببینه و ذاتش درست باشه حتما تربیت هم میشه و انشاالله به مشکل نمیخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.