2777
2789
عنوان

مامانا خواهرم میخواد یه بچه از بهزیستی به فرزندی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست
الان نمیتونه محرمش کنه...ولی مرد که سرش مشغول کار و بار خودشه دختر انیسش میشه...

ایت الله صانعی گفتن فرزندخونده ای که سر سفره پدر و مادر نون و نمک میخوره به هر دوشون محرمه 

حالا اصلا جدا از بحث محرمیت 

چون اعتقادی ندارن به این مسئله 

بچه شون رو محرم میدونن هرچند غیرزیستی باشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر چون خواستار پسر کمه و واقعا گناه دارن کسی به فرزندی قبول نمیکنه شون

اینا هم پسر مدنظرشون بود 

الان با توجه به اینکه پنج ساله میتونن بگیرن 

بنظرت اون پسر میتونه به اندازه دختر به پدر و ماد جدیدش انس بگیره و میتونن نقش موثری تو تربیتش داشته باشن !؟؟؟

عزیزم چرا شیرخوار نمیگیرن؟

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
ایت الله صانعی گفتن فرزندخونده ای که سر سفره پدر و مادر نون و نمک میخوره به هر دوشون محرمه حالا اصلا ...

آره وقتی اون آقا از دختره خوشش بیاد برن ازدواج کنن دیگه کسی به حرف آیت الله صانعی گوش نمیده..میرن سراغ فتواهای رسمی و قانون کشور..البته خیلی دارک بود ولی خب باید همه جوانب رو سنجید

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من خودم چون دختر دارم و می‌دونم چقدر شیرین و مهربان هستن میگم دختر ولی خواهرت واقعا باید تصمیم جدی بگیره که فردا نگه پسر شیطونه نمیتونم کاش دختر می‌گرفتم یا نه از اول دختر نمی‌خواستم پسر بهتر بود حس خودش رو در نظر بگیره دختر و پسر هر کدام شرایط و مشکلات و شیرینی های خودشون رو دارن این بچه ها هم حساس تر هستن رو حیه شون پشیمان نشن 

اینا هم پسر مدنظرشون بود الان با توجه به اینکه پنج ساله میتونن بگیرن بنظرت اون پسر میتونه به اندازه ...

از طرفی دختر روحیه لطیف تری داره بنظرم بیشتر میتونن کنار بیان ولی پسر تو سن ۵ سالگی نسبت به دختر هوشش کم تره و زیاد چیزی نمی‌ فهمه که یادش بمونه تو این سن پسر بیشتر انس میگیره با پدر و مادر 

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

آره وقتی اون آقا از دختره خوشش بیاد برن ازدواج کنن دیگه کسی به حرف آیت الله صانعی گوش نمیده..میرن سر ...

نه شوهرش اینطوری نیس 

بعد هم مگه صیغه بخونن نمیتونن بزرگ شد ازدواج کنن؟

شرایط شیر دادن برای محرمیت رو ندارن 

کلا شوهرش تو این فازها نیس 

پونزده ساله دارن با هم زندگی میکنن شناخت داره روش 

من خودم چون دختر دارم و می‌دونم چقدر شیرین و مهربان هستن میگم دختر ولی خواهرت واقعا باید تصمیم جدی ب ...

اره 

همسرش دوسته با مدیر بهزیستی، ایشون که خیلی تعریف کردن که این بچه ها تو محیط خیلی خوبی نگه داری میشن و … 

ولی خواهرم میگه شاید تربیت اولیه اش درست نبوده باشه تو دوران بلوغ کنترل پسر سختتر از کنترل دختره 

اما ته دلش پسر هم دوست داره 

من همیشه عاشق دختر بودم ولی دوتا پسر دارم.الن میفهمم پسرها ماه هستن اصلا میبینم خواهرزاده هام که دختر هستن چقدر لوس و ننر هستن ولی پسرها جذاب و دوست داشتنی تر هستن. 

چرا زیر ۵ سال ندادن دقیقا؟چه مسخره بازیاای کاش کوچولوی کوچولو بود که خواهرتون مادر خودش می‌شناخت از ...

شیرخوارگاه زیر نظر بهزیستیه عزیزم با همون قوانین 

من همیشه عاشق دختر بودم ولی دوتا پسر دارم.الن میفهمم پسرها ماه هستن اصلا میبینم خواهرزاده هام که دخت ...

بنظرتون پسرغیرزیستی هم میتونه ارتباط خوبی با پدر و مادرش بگیره؟ 

واینکه پنج ساله باشه تو تربیتش به مشکل نمیخورن 

یعنی هنوز میشه رو رفتارشون کار کرد؟