2777
2789
عنوان

یه رازی بگم

170 بازدید | 30 پست

من تا الان که بالای ۳۰سالم هست ازدواج نکردم پیش خودم که فکر میکنم دلیلش اینه من اصلا با جسممم کنار نیومدم یعنی از همون ۱۸،۱۹سالگی بدنم دفرمه شد کورتیزولم زد بالا پاهام زشت شد همیشه میگفتم کی میاد منو بگیره الانم با یه پسریم که حالم ازش بهم میخوره ولی چون کس دیگه ای نیست باهاشم بهشم گفتم دوست ندارم خودش ول کن نیست ولی همین پسرم مشکلات جسمیمو آورد جلو چشم اینجام گفتم خالی بشم🥲

چه مشکلی

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی

بدنم شل و وله پاهام منظور ساق و ران باسن بدریخت به خاطر کورتیزول بالاست دکتر رفتم داخلی ،پوست ،غدد کاری نمیتونم بکنن از پیکر تراشیم هم میترسم هم راستش کسی نیست بعدش ازم مواظبت کنه 

به نظرم مشکلت اینه که عزت نفس نداریچرا از پسره خوشت نمیاد؟ اگر پول داره ادامه بده

نه بابا پول چی من پول دارم نسبت به اون البته اصلا پولی خرجش نمیکنما اونم خرج آنچنان نمیتونه بکنه