2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

58 بازدید | 16 پست

حدودا چندسالیه که هر شب توی خواب هام دچار سردر گمی و ناتوانی و آشوب هستم ، یعنی یکاری و که میخوام انجام بدم نمیتونم و عذاب میکشم ، و صبح هم که بیدار میشم تا چند ساعت حس بدی دارم از خوابم ، کسی میتونه کمکم کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت

الان در حال حاضر مشکل خاصی ندارم یا حداقل به ذهنم نمیرسه ، ولی من نزدیک یکسال و نیم با روانشناس صحبت میکردم و عمده مشکلم بخاطر دوران کودکی و خانواده م بود ، خیلی از مشکلاتم افسرگیم گوشه گیریم حل شد ولی خواب هام نه ، احساس میکنم ناخوداگاهم هنوز نا ارومه ولی نمیدونم چجوری ارومش کنم

الان در حال حاضر مشکل خاصی ندارم یا حداقل به ذهنم نمیرسه ، ولی من نزدیک یکسال و نیم با روانشناس صحبت ...

خب پس دقیقا مثل خودمی ،من دیگه از مرحله خواب هامم گذشتم ، آیا تونستی از ته قلبت اونا رو ببخشی و تونستی ضربه های روحی و شخصیتی که از اون دوران خوردی رو جبران کنی برطرف کنی ؟

خب پس دقیقا مثل خودمی ،من دیگه از مرحله خواب هامم گذشتم ، آیا تونستی از ته قلبت اونا رو ببخشی و تونس ...

بارها توی ذهنم مرور کردم و بخشیدم ، ولی جبران اون ضربه هارو مطمئن نیستم

بارها توی ذهنم مرور کردم و بخشیدم ، ولی جبران اون ضربه هارو مطمئن نیستم

بخشیدنی که براشون هربار از خدا طلب بخشش کنی و بگی خدایا من حق خودم رو بر اونها حلال کردم 

و اینکه احتمال میدم ی نواقصی در روحت داری که باید برطرف کنی مثلا خجالتی شدی باید درمان کنی یا مثلا پرخاشگر شدی باید رفع کنی و ،،،،،،

بخشیدنی که براشون هربار از خدا طلب بخشش کنی و بگی خدایا من حق خودم رو بر اونها حلال کردم و اینکه احت ...

خب من ی مدتی اضطراب اجتماعی شدیدی داشتم ، حتی بیمار میشدم جرات نمیکردم برم دکتر ، ولی خب اینا درمان شده ، ولی در کل خیلی خانواده خشک و کمالگرایی دارم ، خودمم همین صفات و به ارث بردم ، ولی خب توقع ندارم هرشب خواب بهشت ببینم ، اما هرکار میکنم از شر این خواب ها راحت نمیشم 

خب من ی مدتی اضطراب اجتماعی شدیدی داشتم ، حتی بیمار میشدم جرات نمیکردم برم دکتر ، ولی خب اینا درمان ...

خودشناسی کن خودتو پیدا کن

پیج های جویس مایر 

جول اوستین رو حتما ببین 

ی نفر دیگه هم معرفی میکنم بی نظیره اونم ببین الان اسمش خاطرم نیست