2777
2789
عنوان

رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6085 بازدید | 148 پست
دیگه اینجوری ام نیست. ما بیشتر مواقع از 10 دقیقه بیشتره ولی همسرم چیزی مصرف نمی کنه.

حالا ی ربع  ولی با مصرف مواد خیلی بیشتر میشه ، اگر همیشه این تایم عادی باشه مشکل نیست ولی متغیر باشه صد در صد

ببین الکی بگو باید خون بدیم فلان برای یک بهونه ای خون گرفتی ببر هم برای تست اعتیاد هم بیماری و اختلا ...

باید راضیش کنم بریم وگرنه شک تو دلم افتاده نمی‌دونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که ما میدونیم کسایی که معتادن چشاشون قرمز میشه شایدم واسه رابطه چیزی مصرف میکنه چی بگم

آخه شده دو هفته رابطه نداشته باشیم ولی چشاش قرمز نشن ولی همیشه فردای روزی که رابطه داریم اینجوری میشه

ترامادول خیلی اعتیاد آوره ولی فکر نکنم شوهر شما اعتیاد داشته باشن بیشتر بخاطر کمبود ویتامین یا خستگی ...

یه چیزو یادم رفت بگم 

تو رابطه دهانی اینجوری نیستا فقط وقتایی که رابطه کامل باشه اینجوری میشه

یه چیزو یادم رفت بگم تو رابطه دهانی اینجوری نیستا فقط وقتایی که رابطه کامل باشه اینجوری میشه

نه خواهر

به دلتون بد نیارید

ایشون زیاد تلاش و تقلا میکنن. از اونه که بهشون فشار میاد، حالا به چشمشون به بدنشون، خسته میشن! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
یه چیزو یادم رفت بگم تو رابطه دهانی اینجوری نیستا فقط وقتایی که رابطه کامل باشه اینجوری میشه

همون کمبود ویتامین باید باشه عزیزم نگران نباشید

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)