2777
2789

اگه دیگه عاشق نشم چی؟

اگه هیچ وقت اون حسی که ازش گرفتم رو نگیرم چی؟

اگه هیچ وقت دیگه تو بغل کسی همچین حسی که داشتم رو تجربه نکنم چی؟

اگه هیچ وقت کسی عاشقم نشه چی؟😭😭😭😭😭

حس میکنم زندگیم نابود شده ترکیدم و هر تیکه ام یه گوشه ای از جهانه که حتی اگه بخوام خودمو جمع کنم دستم به تیکه هام نمی‌رسه...

خیلی دوستش داشتم چجوری دلش اومد منو به این روز بندازه ؟ چجوری تونست آنقدر خودخواه باشه؟ 

من دو بار تو زندگی مُردم 

یه بار وقتی پشت تلفن گفتی دوست داری تورابطمون یه زن دیگه هم بیاد و 

یه بار وقتی که بچم سقط شد و نیومدی لای اشک و خون تنهام گذاشتی ....

کاش میشد از زندگیم پاکت کنم جوری که انگار هیچ وقت نبودی و نیومدی و نشد که بشی‌‌...

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مشکل شما دخترا وابسته شدن با نامردا

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس دوباره عاشق میشی

بیا تاپیک اخرم🤗

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

تا سه روز پیش فکر بارداری بودی

الان چی شده

اومدی قهر؟ میخوای جدا شی؟

دوباره فانتزیاشو بزبون اورد؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نترس دوباره عاشق میشی

نه دیگه زخمش میمونه فقط دردش کم میشه

خدا چرا جواب ظالم هارو نمیده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

تا سه روز پیش فکر بارداری بودیالان چی شدهاومدی قهر؟ میخوای جدا شی؟دوباره فانتزیاشو بزبون اورد؟

نه به زبون نیاورد ولی چه فایده اصلا دیگه حس و عشق قبل رو بهش ندارم 

فکر میکردم اگه بچه بیارم حالم بهتر میشه ولی یه مامان افسرده یه بچه افسرده به دنیا میاره ....