2777
2789
عنوان

اگه هیچ وقت کسی رو پیدا نکنم چی😭😭😭😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 21 پست
اره شوهرم بود هنوزم هست بهم خیانت هم کرد

اخی الهی سخته درکت میکنم

قبل از اینکه هر تصمیمی بگیری برو پیش تراپیست 

به خودت زمان بده ، مطمئن باش تمام اینا میگذره و تموم میشه

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال می پرسم اگه دوست داشتی جواب بده

برام سوال شد با این فاصله سنی

اشناییتون چطور بود

چی شد که به ازدواج ختم شد؟ یعنی چه ویژگی مثبتی جذبت کرد که این فاصله سنی رو بجون خریدی

ازدواج قبلی داشته همسرت؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
الان ازش جدا شدی یا ن؟

الان داره فکر می کنه اگر جدا بشه اینده. چی میشه

فکر و خیال ادمو روانی می کن

استارتر اگر همسرت لاابالیه

از خودت درامد داری و می تونی مستقل باشی لحظه ای شک نکن 

جدا شو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه سوال می پرسم اگه دوست داشتی جواب بدهبرام سوال شد با این فاصله سنیاشناییتون چطور بودچی شد که به از ...

نمبدونم نه ویژگی خاصی نداشت جز این که من عاشقش شدم ....

رفته بودم مغازش آجیل بخرم ...

هم درآمد دارم هم قرارع خونه بخرم .‌... دعا کن پولم جور شه

انشالله خدا برات خیر بخواد هر چی حیره همون بشه

فعلا هول هولی تصمبم بچه دار شدن نگیر 

بزار شرایطتت به ثبات برسه