2777
2789
عنوان

همه چی رو برای بچه هاتون فراهم نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 42 پست

دقیقا دکتر عزیزی هم میگه نیاز رو رفع کنید بیشتر از اون میشه ایجاد توقع 

مثلا تبلت بخر که رفع نیاز بشه اما اگه اصرار داره اپل بخری این یعنی توقع ایجاد شده 

نیاز رو برطرف نکنی میشه عقده،اما خدمات دادن نتیجش میشه توقع

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه افراط خوبه نه تفریط

دقیقا. نه محرومیت شدید خوبه نه اینکه از این ور بوم بیفتند. مسئولیت پذیرترین و موفق ترین بچه ها در عرصه شغلی و مالی رو تو خانواده هایی دیدم که پدر به خاطر مشکلات مالی یا طرز تفکرش نتونست حمایت مالی چندانی از بچه ها بکنه و بچه ها روی پای خودشون ایستادند و به جاهای خوبی رسیدند و الان درآمدهای بالایی دارند

حرفت کاملا درسته

دارم با کسی زندگی میکنم که بچگی عالی داشته و همه چی براش فراهم بوده و الان بسیار کمالگرا هست

و این کمالگرا بودنش، داره زندگیمو نابود میکنه و به هیچ چیزی نرسیدیم

چون آقا به ماشین زیر بنز رضایت نمیده😐😐 پراید هم نداریم

میگه باید ماشین بنز بخرم و سوار پراید و ماشینای دیگه نمیشه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

دقیقا. نه محرومیت شدید خوبه نه اینکه از این ور بوم بیفتند. مسئولیت پذیرترین و موفق ترین بچه ها در عر ...

ما یه فامیل داریم بسیار پولدارن

خیلی خر پولنا

از بچگی انقدر از بچه هاش کار کشید و بهشون مسئولیت داده

وقتی بزرگ شدن دیگه با خیال راحت اموالش رو بهشون سپرد تا اموال رو چندبرابر بکنن

تربیت درست✅

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

نمیگه انجام ندیدن براشون و ندید بگیرین گفت واسه چیزی ک میخواد بهش یاد بدین تلاش کنه

اوکی درسته حرفشون

ولی اینکه ازشون کار بکشیم هم درسته؟ ظرف بشوره مار کنه تو خونه؟ مگه مستخدمه؟ مثلا بچمونه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

انجام بعضی کارای خونه وظیفه اس مشارکت وظیفس این که در ازاش چیزی بدیم اشتباهه به نظرم 

من میخوام برا پسرم اسباب بازی بخرم میگم فقط یه دونه یا دو تا از اول هم اینو قبول کرده اتاقش پر اسباب بازیه 

اوکی درسته حرفشونولی اینکه ازشون کار بکشیم هم درسته؟ ظرف بشوره مار کنه تو خونه؟ مگه مستخدمه؟ مثلا بچ ...

عزیزم من اینجور یاد میگیره ک باید واسه خواستش کار انجام بده 

حتی بزرگ شه دیگ تو ناخودگاهش هست ک واسه خواستم باید تلاش کنم غول چراغ جادو وجود نداره

اوکی درسته حرفشونولی اینکه ازشون کار بکشیم هم درسته؟ ظرف بشوره مار کنه تو خونه؟ مگه مستخدمه؟ مثلا بچ ...

باید کار بدین من مامانم تا زمان ازدواج نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنم هیچی بلد نبودم 

بچم از وقتی کوچیک بود کار میدادم بهش یه دستمال میدادم الکی برا خودش تمیز میکرد یا طی 

تازه من بچه های من پسرن 

بچه باید بتونه وقتی بزرگ شد از پس خودش بر بیاد 

آخه انجام نمیدن درس شون رو هم به زور می خونن ظرف ها رو هم باید من به جاشون بشورم

درسشون رو مجبورشون نکنید. تشویق کنید. اگرم نخوندند چیزی نگین چون لج میکنند بدتر میشه. فوقش چند بار نمره بد میگیرند خودشون میفهمند کارشون اشتباه بوده.

کارهای اونها رو به جاشون انجام ندید. مثلا اگه اطاقشون رو جمع نکردند بذاربد نامرتب بمونه نا خودشون خسته بشند و به این نتیجه برسند که باید جمع کنند

در حد توانشون برای این که یاد بگیرند. قدیما هم بچه ها تو انجام کارها کمک میکردند.

من خودم دوست دارم تا حد امکان براش بخرم

درسته دلتون میخواد.ولی بچه ای که همه چی آسون در اختیارش قرار بگیره دیگه از داشتن یا به دست آوردن چیزی لذت نمیبره. از طرفی فکر میکنه پدر و مادر وظیفه دارند همه چی رو در اختیارش قرار بدند و توقعش خیلی بالا میره

واا وقتی پدر مادر از نظر مالی رفا در حدی باشه نیاز بچه رو تامین کنه چرا باید دریغ کنه 

یا از نظر عاطفی  تو بگو 

این چرت پرتا چیه ..ینی چی بچم فشار بهش بیارم تو آرزوهاش دق کنه بعدن ک بزرگ شد عقده ای بشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲