2777
2789
عنوان

همه چی رو برای بچه هاتون فراهم نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 42 پست
واا وقتی پدر مادر از نظر مالی رفا در حدی باشه نیاز بچه رو تامین کنه چرا باید دریغ کنه یا از نظر عاطف ...

از نظرتون حرف روانشناسا و مشاورای تربیتی چرته؟!!

واقعا متوجه نشدید علتش رو؟! مساله این نیست که والدین وسعشون میرسه یا نه. مساله تاثیر بدیه که روی تربیت و شخصیت بچه میذاره.

یک ماه ک خیلی دیره🥲😂

اخه دخترم خواسته هاشم زیاده عزیزم

بخصوص الان که فصل مدرسس و وسایل فانتزی زیاد می بینه

خدا شاهده بخای عکسم میدم چهارمین دفترچشو هفته پیش خرید😂😂

البته چون واقعا انضباط داره و وسایلشو الکی خراب نمیکنه هرچی بخاد میخرم حتی اگه مدل دیگشو داشته باشه چون میدونم بعدا ازش استفاده میکنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظرتون حرف روانشناسا و مشاورای تربیتی چرته؟!!واقعا متوجه نشدید علتش رو؟! مساله این نیست که والدین ...

شوهر خاله دارم پولداره ولی 😑زندگی زهر مار کرد برا پسراش

۴ تا ماشین خرید گذاشت تو پارکینگ ولی نهایت ی مسافرت دور 

ببرن و برگردن حق دور زن برو بیا ندارن 

خونه خالمم عین گداهاس ..فکن ۱۰ کیلو طلا دستشه ولی فرشای کهنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من نمیگم نیازهای ضروریش رو رفع نکنید. اتفاقا تو‌ کلاس بهمون گفتند بذارید بچه اول احساس نیاز کنه بعد براش تهیه کنید. مثلا وقتی کفش سالم داره لزومی نداره یکی دیگه براش بخریم مثلا برای ست شدن با لباسش یا چون خیلی وقته کفشه رو داره. بذارید کفش کهنه بشه و بچه حس نیاز کنه اون وقت براش تهیه کنید.

من دخترم ابتدایی. میخوام از این ماه بهش پول تو جیبی بدم تا جمع کنه و چیزایی رو که لازم داره با پول خ ...

اتفاقا دختر منم وقتی اینکارو کردم و توصیه کردم خوراکی های بیرونو میخوری و فقط بخودت ضرر میرسونی

دیگه پولاشو میبره خرت و پرتای دخترونه ی فانتزی و خوشگل می‌خره یا اسباب بازی

ولی پسرم همچنان شکموئه😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

شوهر خاله دارم پولداره ولی 😑زندگی زهر مار کرد برا پسراش۴ تا ماشین خرید گذاشت تو پارکینگ ولی نهایت ی ...

نه افراط‌خوبه نه تفریط. پدرو مادر من خودشون وضع مالیشون عالی بود ولی من کم توقع بودم خودم. الان وضع مالی شوهرم عالیه و من همچنان کم توقع و همین باعث میشه از زندگیم راضی باشم و احساس کمبود نداشته باشم. پسرم بزرگ بشه میتونیم ماشین رو رایگان در اختیارش قرار بدیم ولی این کار رو نمیکنم. میگم بره کار کنه و خودش پول در بیاره و ماشین بخره. نه از روی خساست بلکه به خاطر درست تربیت شدن پسرم. خیلی خانواده های متمول ماشین میندازند زیر پای پسرشون، پسره هم پول داره هم ماشین هم بیکاره چون احساس نمیکنه به شغل نیاز داره پا میشه میره تفریح و خوشگذرونی و دختربازی.

متاسفانه به خاطر اینکه نسل مادرو پدرای الان ( خودمم هستم ) یه خورده حسرت خوردیم الان دوست نداریم بچه چیزی رو نداشته باشه 

و جبهه ام میگیرن وقتی میگیم بچه باید تلاش کنه نه اینکه سریع فراهم بشه 

متاسفانه شوهر خودمم جزو همین ادماس هر چی بچه بگه سریع میگیره 

یه روز دخترم اومد خونه گفت مامان من پی اس میخوام کمتر از یک هفته باباش خرید اصلا با من مشورت نکرد !!! میگه من خودم همش حسرت پلی استیشن و سگا بچه های فامیل رو میخوردم نمیخوام بچم چیزی به دلش بمونه 

میگم خب بخر ولی حداقل میزاشتی به یه مناسبت ...

اتفاقا دختر منم وقتی اینکارو کردم و توصیه کردم خوراکی های بیرونو میخوری و فقط بخودت ضرر میرسونیدیگه ...

دختر منم متاسفانه به چیزای فانتزی خیلی علاقه داره. حس میکنم تو کلاسشون بین بچه ها چشم هم چشمی زیاده و بیشتر حواسشون به لوازمه همه تا به درس. میخوام با مدیر و معلمشون صحبت کنم بگم از بچه ها بخوان لوازم فانتزی نیارن مدرسه. خودم به دخترم میگم این کار رو نکنه ممکنه کسی نداشته باشه و نتونه تهیه کنه دلش بشکنه.

امروز کیفش رو چک میکردم سه تا جامدادی توش بود!!!

متاسفانه به خاطر اینکه نسل مادرو پدرای الان ( خودمم هستم ) یه خورده حسرت خوردیم الان دوست نداریم بچه ...

حالا من این مشکل رو با پدرشوهرم دارم😅 یعنی اصلا دلش نمیاد به نوه هاش نه بگه. کاملا تسلیم خواسته های پسرمه. میگه دلم نمیخواد خاطره بد بمونه تو ذهنش. ولی خوب این محبت افراطی تاثیر بد‌میذاره روی بچه و من الان میبینم پسرم پر توقع شده. با پدرشوهرم رفت سوپرمارکت پونصد تومن هله هوله خریدند!!! با من میره میدونه فقط یه چیز باید انتخاب کنه. 

باید پدرشوهرم رو هم بفرستم کلاس فرزندپروری😅

دختر منم متاسفانه به چیزای فانتزی خیلی علاقه داره. حس میکنم تو کلاسشون بین بچه ها چشم هم چشمی زیاده ...

معلم دخترم همچین درخواستی رو تو جلسه اول سال داشت ولی متاسفانه کسی رعایت نکرد و ماهم درگیر شدیم با تجمل گرایی بچه ها!!

درسشون رو مجبورشون نکنید. تشویق کنید. اگرم نخوندند چیزی نگین چون لج میکنند بدتر میشه. فوقش چند بار ن ...

ما خسته میشیم ولی اونها نمیشن باید براشون جارو برقی هم بکشم

کاربر آقا 

دختر بزرگ منم عاشق لوازم تحریر خودم هم دوست دارم ولی فقط تو قضیه لوازم تحریر 

لباس هم تو خونگی معمولا شاید ماهی ی دست چون قدش بلند میشه و لباسها کوتاه

اگه سالم باشند میزارم واسه دختر کوچیکم