shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13329 عنوان نقاشی من انگار واقعیه😎 😍 هنرمو تماشا کنید 4345 بازدید | 295 پست نقاشی با مدادرنگی و ماژیک🪄سبک هایپررئال🖼️♥️🙂😍نظرتون ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~• 1403/09/13 | 09:19 92 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 17338 خیلیییییییییییییی قشنگ شده عزیزم 😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂چطوری خوبی خیلی وقت بود تگ نکرده بودی گفتم شاید نقاشی هنوز نکشیدی یارِ ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^ ماه
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 17338 به کی تقدیمش میکنی؟😜😂😂 یارِ ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^ ماه
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13329 احسنت به هنرت 👏 ممنونم قشنگم(^∇^)ノ♪ ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 9807 عالی عالی عالیچرا طراحی چهره کار نمیکنی؟تو که تو مداد رنگی قوی ای چهره هم خوب میتونی پیشرفت کنیالبته زیاد دیدم بچه ها با کار سیاه سفید زیاد حال نمیکنناما من فقط طراحی چهره و سیاه سفید دوست داشتم
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13329 عالی مثل خودت (「`・ω・)「 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13329 خیلیییییییییییییی قشنگ شده عزیزم 😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂چطوری خوبی خیلی وقت بود تگ نکرده بودی گفتم شا ... فداتشم خوبم بخوبیت عزیزم درسته نکشیده بودم حالم خوب نیست مدتیتو چطوری چخبرا ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13329 به کی تقدیمش میکنی؟😜😂😂 🙂🙂🙂🙂هرکی از دوستام یکی ورداره تو هم یکی بردار چندتا میمونن😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
faaaatrr عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 44526 مثل همیشههههه عالییییییی .حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4400 محشره فداش اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام