2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مرتب میگه جنس وسایلت خوب نیست یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

همون اول که این حرف ها را میزد محترمانه بهش می گفتی پدر مادر من لطف کردن بهترین های بازار به من هدیه دادن وظیفه نداشتن ولی لطف کردن و می گفتی هر جنسی یه عمری داره وگرنه همه کارخانه ها ورشکست میشدم و منم دوست دارم هرازگاهی تنوع باشه و وسایلمو عوض کنم حتی بهش بگو به نظرم شما هم یه تنوعی بدین خود فرانسوی ها هم اینقدر از وسایلشون استفاده میکنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم امان از زبون تلخ و جنسِ خراب 😡🥺 با خودش وارد بحث نشو اصصصصلا چون این آدم وقیح و بی آبرو ...

چه جالب رسمتون باحاله👏🏻👏🏻👏🏻😘

درست میگی اینکه اصلا باهاش هم کلام نشیم بگم خدا بهترشو‌برام گذاشت خیلی بهتره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مرسی عزیزم انشاالله گاها میگن ولش کن ارزش نداره عصاب خودمو شوهرمو بچه هامو به خاطر یه ادم بی عقل حسو ...

دقیقا همینه عزیزم. حواله ش کن به خدا.اون خودش میدونه چیکار کنه

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

ببین...هر سری که گفت وسایلت جنسش خوب نیست با آرامش  بگو دست بابام درد نکنه خدا عمر باعزت بهش بده که همه چی برام خرید بهترین جنسشم خرید...اگه انکار کرد بازم این جمله رو تکرار کن که همه چی برام خرید بهترین جنسش هم برام خرید..چند بار که ببینه از خودت بلدی دفاع کنی دیگه خودش کوتاه میاد...تا زمانیکه زبونت بسته باشه اونم به رفتارش ادامه میده....فقط کافیه از حالت سایلنت خارج بشی و با احترام و جدی همین جمله رو بگی...

نه میگم شاید یه بیماری روانی داره من نمیدونم

نه بعیده با این تفاسیر

شما پلن دوم رو اجرا کن. حقشو بزار کف دستش.

این دفعه که گفت جنس وسایلت خوب نبوده. بگو شما جنس شناس هم نیستین. من فکر میکردم مارک و جنس رو میفهمی ولی انگار اشتباه میکردم. فلان وسیله ام فلان برند و جنسه. خوبه دیگه جنس نمیشناسی راحت زندگی میکنی. هر چی اومد دستت میخری و استفاده میکنی.

کلا یه جوری هی بهش تلقین کن که تو هیچی حالیت نیست. ازش آتو بگیر و هی بزن توی سرش که فلان جنس رو نشناختی 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگه دختراش منطقی هستن یه بار بهشون بگو بیان خونت وقتی که شوهرت هم باشه و بهشون بگو که مادرتون اینهمه ساله داره با این حرفا اذیتم میکنه و یه خورده پیاز داغش رو زیادکن و گریه کن و چند وقتی نرو خونش مطمئن باش اگه اونا خوب باشن میزارنش سر جاش.بگو مگه من نمیتونم برم خونه اش از وسایلاش ایراد بگیرم ولی من میگم به من چه

ببین...هر سری که گقت وسایلت جنسش خوب نیست با آرامش بگو دست بابام درد نکنه خدا عمر باعزت بهش بده که ...

وااای دقیقا اسکرین شات گرفتم چند بار با خودم تکرار کنم

مرسییی عالی بود

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
فقط عنوانو خوندم مادرشوهر منم اینجوری بود بمن گفتن وااای کتری برقیت چ زود سوخت برا من چندساله داره ک ...

قطعا قطعا هزززززاااررااااننن باااااارررر دیدما ، اینقدر واضح دیدم تقاص کاراشونو پس دادن که نعوذبالله میگم بهشتو جهنم همین دنیاس که جواب کارامونو میگیریم

قطعا قطعا هزززززاااررااااننن باااااارررر دیدما ، اینقدر واضح دیدم تقاص کاراشونو پس دادن که نعوذبالله ...

بعضی وقتا تو دلم میگم چرا زبونش همیشه به منفی گفتن میچرخه یکبار چیزی دیدی بگو مبارکت باشه یا رد شو برو

کم گوی و گزیده گوی چون دور

در ضمن هر وقت نشستی پیششون بگو شوهرم اینو برام خریده اونو برام خریده میخاد اینو بخره 

اون داره میسوزه که چرا پسرش پول خرج میکنه 

تو هم لوند باش و حرصش بده و برا شوهرت زبون بریز که تو دلش بیشتر جا شی و مادرشم از تو چیزی بگه قبول نکنه حرفشو

زندگی کن گلم حرفا صد من یغاز این و اون ول کن حسودارو 

اگه دختراش منطقی هستن یه بار بهشون بگو بیان خونت وقتی که شوهرت هم باشه و بهشون بگو که مادرتون اینهمه ...

منطقی هستند ولی اخرش طرف مامانشون‌رو میگیرن

و تازه حرف رو یه جوری دیگه ممکن هست انتقال بدن

من باید یکبار خودم جواب مادرشوهرمو بدم 

بعضی وقتا تو دلم میگم چرا زبونش همیشه به منفی گفتن میچرخه یکبار چیزی دیدی بگو مبارکت باشه یا رد شو ب ...

جهاز من واسه ده سال پیشه پلوپز ۸نفره بلک اند دکر آمریکا خریده بودیم که البته من اصصصصلا واسه جهازم نرفتم هیچ نظری ندادم دخالت نکردم نگفتم اینو میخوام اونو بخر گفتم هرررررچی در توانشونه با جونو دلو حلالواری بدن توو معذورات نمونن ، الآن زندگیا سخت تره گرونیه جنسا ایرانیه خدا کنه عروس داماد با دلخوشی استفادش کنن ، دخترخالم اومد پلوپز منو دید بعد به شوهرم میگه وااای مالِ جهازشه؟؟ چرا اینقدر کوچیکه نامو نشونش هم اصلا آشنا نیست 😂😂 اون لحظه دلم شکست اما منتظرم منتظرم به سرعت جواب پس بده والسسسسسسلام