2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مرتب میگه جنس وسایلت خوب نیست یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

بگو جهیزیه وظیفه عروس قانونا و شرعا نیست خیلی ناراحتی میرم میفزوشم تو‌که نگران پسرتی برو براش جنس فرانسوی بخر 

شوهرت باید یه بار زنگ بزنه دعواش کنه یه بار بشین الکی جلو شوهرت گریه کن رفتار مامانشو بگو تا بزاره تو کاسش آدم شه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
من زبون بریدهخاکبرسرمفقط نگاش میکنم‌یا یه کاری‌ خودمو مشغول میکنم بعد که‌میره تا چند روز گریه میکنم

مقصر شمایی گلم . قشنگ اینبار محترمانه پیش همه جوابشو بده . بدونه میتونی . من از رفتار همسرت باایشون خوشم اومد . درستم همینه .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون لحظه هی میگم ولش کن یوقت اسکیزوفرنی هست من نمیدونم دست خودش نیستگاهی میگم بهش بگم ما کی فرانسه ر ...

واقعا اسکیزو هست؟

اگه هست که ولش کن کلا. اهمیت نده. حرف یه آدم اسکیزو هم برات مهم نباشه

ولی اگه نیست جوابشو بده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
فقط عنوانو خوندم مادرشوهر منم اینجوری بود بمن گفتن وااای کتری برقیت چ زود سوخت برا من چندساله داره ک ...

بخدا منم از خیلی وسایل اشپزخونه اش و خونه اش متنفرم ولی هیچی نمیگم میگم به من چه برای چی باید عصاب خودمو خورد کن 

شاید بگی فرشش چه طرحی بود اصلا سر نمیندازم ببینم چی بوده

چه جوری پهن کرده میگم خونه خودشه

اما فقط میاد خونه من فوری میگه‌وای پرده هات

جنسش اصلا خوب نیست و سریع با دختراش مقایسه میکنه

اما دختراش خیلی خوبن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
واقعا اسکیزو هست؟اگه هست که ولش کن کلا. اهمیت نده. حرف یه آدم اسکیزو هم برات مهم نباشهولی اگه نیست ج ...

نه میگم شاید یه بیماری روانی داره من نمیدونم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
همون جمله خودت ناب وخوبه وسایل برای کسی شخصیت وشعور نمیاره باورکن دهنش بسته میمونه

مرسی عزیزم

بخدا منم از خیلی وسایل اشپزخونه اش و خونه اش متنفرم ولی هیچی نمیگم میگم به من چه برای چی باید عصاب خ ...

یبار جوابشو بده دهنش بسته بشه 

من اوایل خیلی دری وری میگفتن منم بی زبون بودم دیدم نه فایده نداره چنتا سنگین بارشون کردم دیگه دهنشونو گل گرفتن

سلام گلم امان از زبون تلخ و جنسِ خراب 😡🥺  با خودش وارد بحث نشو اصصصصلا چون این آدم وقیح و بی آبرو امکان داره بحث رو کش بده ، موقعی که این بی شرفی رو کردو باز جلوی دیگران این حرفا رو زد تو حتی باهاش چشم توو چشم هم نشو ولی جوابشو به اون طرف سوم واضضحح بگو ، بگو بوفه ام جنس خوبی داشت ولی زیاد ترند نیست منم بخشیدمش خدا بهترشو جاش رسوند ... هرررچچچییی گفت با خودش هم کلام نشو ولی مودبانه جوابو به اون طرفتون بگو ،،، ضمنآ جهیزیه واسه شروع زندگی و کمک به اوایل زندگیه قرار نیست داماد کلللل زندگیشو با این اجناس پیر بشه که ، مخصوصا الان که رسم کردن میوه خشک کن و ساندویچ ساز هم میدن ، و اینکه ما جهاز رو مطابق کارایی که طرفِ داماد میکنن تهیه میکنیم که هم سبک باشیمو داماد هم شرمنده نشه ، مثلا دامادی که عروسی توو حیاط میگیره واسش فرش دستبافت نمیفرستیم که بگن دخترشونو با یه عالمه پولو جهازو فلانو بهمان کردن توو پاچه امون 😀😀😀😀😀😀😀

اون لحظه هی میگم ولش کن یوقت اسکیزوفرنی هست من نمیدونم دست خودش نیستگاهی میگم بهش بگم ما کی فرانسه ر ...

اوائل ازدواج منم مادرشوهرم مثل مادرشوهر شما وسایلمو مسخره میکرد من هیچی نمیگفتم تا اینکه زد و دخترش با یکی که خیلی ازشون سرتره ازدواج کرد و خواهرشوهرومادرشوهر خیلی بدی گیرش اومد که جوری اذیت کردن خواهرشوهرمو که دیگه مادرشوهرمن به کل عوض شد رفتارش بامن🤭خواهرشوهرم خودش یه باز گفت که بشقاباشو مسخره کردن

چوب خدا صدا نداره

هیچی نگو عزیزم و فقط با توکل به خدا صبرکن خدا داره براشون

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
چطور خودتو تا الان کنترل کردی؟

اصلا هیچی به همسرم نمیگفتم

جلوی همه مینشست میگفت عروسم اتو پرسی نداره

بهش ندادن

اتو ساده دادن من به دخترام دادم بعد یکبار دیگه به شوهرم گفت مامان لباس هاتو با اون اتو ساده اتو نکنی میسوزه بیا با این اتو پرسی خودم اتو بزن

منم لباسهای شوهرم رو دسته کردم یه ۱۵تایی میشد

بردم دادم مادرشوهرم گفتم مادرجون زحمت اتوکشیدن لباسهای حسین با شما

خیلی خوب دور یقه و سر استین رو با اتو پرسی تون صاف بکنین

خیلیییییییییی محبت میکنین عزیزم

و اومدم پایین

دیگه دور این قضیه را خط کشید هیچ کجا تکرار نکرد

اوائل ازدواج منم مادرشوهرم مثل مادرشوهر شما وسایلمو مسخره میکرد من هیچی نمیگفتم تا اینکه زد و دخترش ...

مرسی عزیزم انشاالله 

گاها میگن ولش کن ارزش نداره عصاب خودمو شوهرمو بچه هامو به خاطر یه ادم بی عقل حسود خورد کنم