2777
2789
عنوان

چرا اینقدر دختر عملی زیاد شده

510 بازدید | 28 پست

هر کیو میبینی ی ژلی زده یا عملی کرده من خودم مثلا شکمم رو عمل کردم خوب زیبا نبود و افتاده و شل شده بود بخاطر چاقی الان زیبا شد

ی سریا بدون این ک صورتشون عیب داشته باشه با خودشون ور میرن

حس‌میکنم تهش مرد ها اینجور‌دخترا رو میپسندن 

همه دخترا شبیه هم شدن 

عدم اعتماد به نفس

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شبیه هم شدن اره موافقم

ولی اینکه طرف خودش باید صورتشو دوست داشته باشه و نظر ما اهمیتی نداره اینو در نظر بگیر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حالا کسی عیب داشته باشه عمل کنه عالیهطرف قشنگترینه بعد مبره خودشو میکنه شبیه اردک دو تا توپ پینگ پون ...

دقیقاااا تو اینستا دیدم دختره چهره معصوم زیبایی داره این ابرو هارو کاشت می‌کنند مث شیطان میشن

والله من تو فاميلم انقدر ژلى و عملى و دست كارى شده هست همشونم شدن شبيهه هم 

باورت نميشه بگم ژل تو بخچالشون هميشه اماده دارن 😁

تازه هر وقتم بقيه رو ميبينن تشويق به انجامش ميكنن 

يعنى هر روزم بدتر از ديروز ميشن 

دقیقاااا تو اینستا دیدم دختره چهره معصوم زیبایی داره این ابرو هارو کاشت می‌کنند مث شیطان میشن

حالا طرف ظریف هم کار کنه اوکی طبیعی قشنگ

ولی بعضیا از عمد میرن انگار ۱۰ سیسی ژل میزنن گونه هاشونم تو هواست از بزرگی یا ابروهاشون از خیابون پهنتره

اونا واقعا قشنگ نیستن اسمشونم گذاشتن پلنگ😐💔 بدبخت پلنگ به اون ظرافت خدا افریدتش