2777
2789
چون عضویت آقایون مجازه و سایت عمومی و فارغ از جنسیتبه نظرم زوم بشید رو کاربرای زیر سن قانونی که نصف ...

ایکم خیلی درسته کاربرای کم سن هم مشکل سازن واقعا 

آخه خود نی نی یار ها میگن تقصیر خودتونه جواب ندین

من مشکلی ندارم کلی کاربر آقای خوب دیدم تو سایت اتفاقا میگم تو سایت باشن مشکلات مارو بخونن پسفردا بدونن چه کارایی در حق همسرشون بکنن یا نکنن

ولی با درخواست دادنشون مخالفم که اونم خداروشکر اختیار دارم و نه قبول میکنم نه رد میکنم که دیگه نتونن درخواست بدن

یکی هم اینکه تو تاپیکای خصوصی شرکت نکنن مثل عکس اندام و مشکل زنانه و...

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون عضویت آقایون مجازه و سایت عمومی و فارغ از جنسیتبه نظرم زوم بشید رو کاربرای زیر سن قانونی که نصف ...

من با حضور آقایون مشکلی ندارم 

اما بعضیا حد رو گذروندن دیگه

و این مربوط به سن و سال هم نیست ...

یکی میبینی کم سن و سال ولی میدونه کجا بره کجا نره 

یکی ام ...

البته جسارت نمیکنم....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

این سایت اول واسه یه اقا بوده قرار نبوده بیان درباره مسایل خاک؟برسری و اقدام و مادرشوهر بگن قرار بوده زن و شوهر کنار هم بچه داری یاد بگیرن بعد دیدن بازدید تو این چیزا نیست کلا برنامه عوض شد😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نی نی سایت میگن مگه شما میزایید؟

توهین نباشه گفته نی نی مگه نی نی یعنی خانم یا کسی تو سایت زاییده که ما بزاییم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من مشکلی ندارم کلی کاربر آقای خوب دیدم تو سایت اتفاقا میگم تو سایت باشن مشکلات مارو بخونن پسفردا بدو ...

دقیقا این تاپیکای اینطوری شرکت میکنن اخه این خیلی بدهههه 

من با حضور آقایون مشکلی ندارم اما بعضیا حد رو گذروندن دیگهو این مربوط به سن و سال هم نیست ...یکی میب ...

بله صحیح 

بعضی ها دنبال چیز دیگه ان انگار و فرهنگ تبادل نظر و مجازی هنوز براشون تعریف نشدست

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

اخه موضوع تاپیک ها داره این چیزارو

بعدا اضافه شده ولی خب عضویت اقایون و شرکت در تاپیک ها ممنوع نیست برای اقایون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

توهین نباشه گفته نی نی مگه نی نی یعنی خانم یا کسی تو سایت زاییده که ما بزاییم

اخه موضوعات تاپیک هارو ببینید بیشتر راجب خانوماس و مشکل شرکت کردن تو یه سری تاپیک های خصوصی راجب مسائل زنانه هست