2777
2789
عنوان

بالاخره از شیر گرفتمش

1070 بازدید | 81 پست

فکر کنم ۲هفته پیش بود یه خانمی در خصوص از شیر گرفتن کوچولوش یه تاپیک زده بود،اونجا از کاربرا خواستم برای مشکلم راه حل بدن؛خود اسی یه راه داد که معجزه کرد👌.متاسفانه😍 تاپیک رو گم کردم و حتی اسم استارترش یادم نیست😭اومدم ازش تشکر کنم و بگم کلی دعات کردم🌹🌹🌹🌹

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

شیر شب را چجوری قطع کردی؟ چجوری خوابش میکنی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلش رو به ما هم بگو لطفا

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
شیر شب را چجوری قطع کردی؟ چجوری خوابش میکنی

دخترم خودش تو خواب هم شیر نمیخورد انگار تو خواب هم یادش بود که سینه م تلخه....چند شب اول بزور دهانش رو باز میکردم و شیر بهش میدادم؛بعد که مشکل خودم حل شد ،دیگه شیر شب ها هم قطع کردم.

الان براش قصه میگم.خداییش دخترم خیلی منطقی با این مساله کنار اومد با وجودیکه بشدت وابسته سینه م بود🌹

دخترم خودش تو خواب هم شیر نمیخورد انگار تو خواب هم یادش بود که سینه م تلخه....چند شب اول بزور دهانش ...

چند وقتشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
راه حلش رو به ما هم بگو لطفا

ببین من خودم مشکل داشتم.۲ماه پیش هم ۳روز از شیر گرفتمش ولی سینه م پر شد و متورم و دردناک...انقدر که لباسم به سینه م میخورد درد میکرد.بعد از ۳روز دوباره بهش شیر دادم.انقدر مستاصل بودم که نمیدونستم چیکار کنم تا اینکه اون دوست نازنین تو تاپیک بهم گفت کلم برگ بپیچم دور سینه م...فقط ۱بار این کارو کردم؛خداروشکر انگار معجزه شد.

خب چرا میخوای از شیر بگیریش

شیر شب را میخوام بگیرم.. دندوناش خراب شدن

الان مثل این فیلم هندی ها که دو نفر همو گم میکنن،حسِ گمشده دارم که تو یه شهر به این بزرگی،بدون هیچ سرنخی، دنبالش میگردم😂امیدوارم تاپیکم و ببینی و بیای پیشم عزیزم😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شیر شب را میخوام بگیرم.. دندوناش خراب شدن

ببین بنظرم به شیر شب نیست...من پسرم هم شیر شب میخورد،قطره آهن از این معمولی میخورد، ولی دندوناش سالم بود،دخترم قطره سیدرال  گوچه خورد ولی دندوناش خراب شد