2777
2789

بچه ی خودم نیست البته

پیشمه بچه ولی تب داره استامنیفون وداروهاش دسترسی ندارم وتوخونه مونم مخصوص بچه ندارم استامنیفون

یه ماه دیگه دوسالش میشه

احساس میکنم تب داره شکمش داغه دست میزنم خواهرم میگه نیست تو وسواس به خرج میدی

چی خوبه برای اینکه تبش پایین بیاد

بچه داداشمه خونه شون بودیم دید ماداریم میایم هرکاری کردیم نموند پیش مامانش واومد خونه مون

دکتر چرک خشک کن داده چون بی دلیل تب داره به نظرتون عفونت ادراره یا گلو وگوششه

پیاز رنده زدم گذاشتم کف پاش چقدر باید بمونه

ممنون میشم جواب همه ی سوالامو بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله این کارا چیه زنگ بزن داداشت بیاد بچه‌رو ببره داروهاشو بخوره اون آنتی‌بیوتیکی که دکتر داده باید سرساعت بخوره 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بسم الله این کارا چیه زنگ بزن داداشت بیاد بچه‌رو ببره داروهاشو بخوره اون آنتی‌بیوتیکی که دکتر داده ب ...

قبل اومدن به خونه مون داروهاشو خورده،بچه مادرش وپدرش روزا سرکارن من مراقبشم

الانم میخواستم زنگ بزنم داداشم بیاد مامانم وخواهرم نزاشتن میگن تو وسواسی بچه خوبه بزار بخوابه صبح زود باید بره سرکار واین کوچولو هم صبح زود باید بیاد اینجا ،بی حال نیست شکر خدا داره بازی میکنه الان

شکمش با پشتش بیشتر داغه پیشونیش خنکه

شکم بچه ها اکثرا داغه منم پسرم شکمشو دست میرنم همیشه داغه، مهم سرش و کف پاشه 

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

سرش زیاد داغ نیست ۱۰ دقیقه ای میشه پیاز گذاشتم کف پاش بسه برم بشورم پاهاشو

اره بشورش اگه سرش و کف پاش داغ شد اون موقع باید نگران شد چون شکم بچه ها حرارتش بالای

اره بشورش اگه سرش و کف پاش داغ شد اون موقع باید نگران شد چون شکم بچه ها حرارتش بالای

وای خدا خیرت بده من ازصبح کلی استرس داشتم بخاطر اینکه شکمش داغ بود یعنی یکی ازدوستام بهم گفت ازرو شکمش میشه فهمید میزان تبش زنگ زدم مامانش ازسرکار برگشت بچه رو برد دکتر الانم داشتم سکته میکردم خواهرم میگفت وسواس نشو بچه رو مریض میکنی

میخواستم بگم باباش بیاد مامانم نزاشت

وای خدا خیرت بده من ازصبح کلی استرس داشتم بخاطر اینکه شکمش داغ بود یعنی یکی ازدوستام بهم گفت ازرو شک ...

چیشد بچه حالش بد بود یانه