2777
2789

یه جمله بگین به کسانی که در زمان حال زندگی نمی کنن افسوس گذشته رو می خورن و نگران فرداشونن.
از این جملات کلیشه ای نباشه واقعا تاثیر گذار باشه بذارین یه عده(از جمله خودم)به خودشون بیان.
خب صددرصد عقل می گه زندگی در گذشته و حال عاقلانه نیست ادمایی که احساسشون بر عقلشون غلبه می کنه اینطور هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زمان الانت رو از دست دادی باید حسرت اینم بخوری پس از امروزت لحظت درست استفاده کن چهار روز دیگه پیر میشی خیلی کارا رو نمیتونی انجام بدی به سنت نمیخوره همه اینا که دلشون شاده قیافشون تکون‌ نمیخوره بدون استرس تو زمان حال دارن زندگی میکنن

فقط رفتن به قبرستان انسان را ارامش میدهد.به بی ارزشی دنیا به کوتاهی عمرپی میبری وسعی میکنی حرص نخوری.میبینی فقیروثروتمند یکجا هستن وسرانجام ادمی چیست.میبینی،که بعضیا چقدجوون رفته ان.ایناکه زیرخاک یه زمانی حرص دنیامیزدن ولی اخرش که چی