2777
2789
عنوان

انسولینم بالاست وزنم پایین نمیاد

168 بازدید | 12 پست

سلام

من دچار پلی کیستیکم غذام کلا کمه اما چون انسولینم بالاست وزنم پایین نمیاد در ضمن قندم نرماله ورزش و تحرکم دارم اما لاغر نمیشم

متفورمین نمیخوری؟؟

خواهر منم انسولینش بالا بود ولی قندش نرمال و پلی کیستیک متفورمین خورد هم لاغر شد هم انسولینش اومد تو محدوده نرمال

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمین نمیخوری؟؟ خواهر منم انسولینش بالا بود ولی قندش نرمال و پلی کیستیک متفورمین خورد هم لاغر شد ...

متفورمین میخورم اما چون قندم رو میندازه تموم روز رو بی حالم ولی خوب زیاد رو وزنم تاثیر نداشته

متفورمین میخورم اما چون قندم رو میندازه تموم روز رو بی حالم ولی خوب زیاد رو وزنم تاثیر نداشته

متفورمین قندو نمیندازه ها اصلا جز داروهای دیابتی هاست که هایپوگلایسمی یا پایین اومدن قند از عوارضش نیست

با متفورمین انسولیتم پایین نیومده؟

عجیبه ها پیش فوق غدد میری؟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
متفورمین قندو نمیندازه ها اصلا جز داروهای دیابتی هاست که هایپوگلایسمی یا پایین اومدن قند از عوارضش ن ...

درست میگید قند رو نمیندازه ولی منو کلا بی حال میکنه ک از عوارض متفورمینه من روزی ی دونه می خورم خواهرتون چن تا می خورد

درست میگید قند رو نمیندازه ولی منو کلا بی حال میکنه ک از عوارض متفورمینه من روزی ی دونه می خورم خواه ...

آره بی حالی هست

۲ تا

تازه شروع کردی به خوردن؟

آره بی حالی هست ۲ تا تازه شروع کردی به خوردن؟

ی س ماهی میشه ب من گفت 3 تا بخور اما واقعا نمیتونم عوارضش رو تحمل کنم در ضمن فک کنم متفورمین ریزش مو میاره یا فقط من اینجور شدم

ی س ماهی میشه ب من گفت 3 تا بخور اما واقعا نمیتونم عوارضش رو تحمل کنم در ضمن فک کنم متفورمین ریزش مو ...

خود پلی کیستیک که به شدتتتتتت ریزش مو میاره

ای بابا

ایشالا که خوب بشی دوستم💟💟💟

خواهر من تقریبا دو ساله میخوره نمیدونم کی انسولینش تنظیم شد