۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 عنوان کیا طلاق گرفتن یا در حال جدا شدنن بیاین کمی درد دل کنیم 141 بازدید | 16 پست سلام خانوما حال اوضاعتون چطوره در چ مرحله ایید حال دلتون خوبه من حالم خوب نیست دلم واسش تنگ شده از ی طرفم دیگه زندگیمون از هم پاشیده کارمون ب دادگاه رسیده 10سال باهاش زندگی کردم سخته کنار اومدن بهم خیانت کرد 1403/09/12 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_margaret عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 814 شرطو شروط بزار برگرد ولی شرطای سختبگو ﷼چی بنامت کنهزندگیت با طلاق هم پر از استرس میشهبچه داری؟؟؟ ماه پیشونی
مهدیهامو عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 2098 گندش بزنن این مرد اصلا نیازی ب فکر کردن نداره چه برسه دلتنگش بشی
ayylaarr عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 8949 گاهی فکر میکنم شماها ک تو شهر بزرگ طلاق میگیرین و میگین سخته ماهایی ک تو شهرکوچیک با هزار جور فی ل. تر باید زندگی کنیم چجوری با طلاق کنار بیایم ۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔 عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 واسه نفقه و مهریه چیکار کردی الان خونه خودتی یا مادرت نفقم ک هنوز ب رسیدگی نرسیده مهریمم گذاشتم اجرا ی سکه پیش سالی ی سکه تمکین زده بود دیروز دادگامون بود دیدمش حالم بد شد دلم واسش تنگ شده بود 😔😔ولی راهی ندارم
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 شوهرت در چه حاله اون خوبه خیلی روز ب روز داره جوون تر خوشتیپ تر میشه من دارم داغون میشم
ayylaarr عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 8949 نفقم ک هنوز ب رسیدگی نرسیده مهریمم گذاشتم اجرا ی سکه پیش سالی ی سکه تمکین زده بود دیروز دادگامون بود ... عدم تمکین بزنه نفقه نمیدن؟.درخواست طلاق از طرف خودت باشه میگن نفقه تعلق نمیره راسته ۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔 عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 شرطو شروط بزار برگرد ولی شرطای سختبگو ﷼چی بنامت کنهزندگیت با طلاق هم پر از استرس میشهبچه داری؟؟؟ هیچی ب نام خودش نمیزنه مشکل منم اینه همه چی داره ولی ب اسم نمیزنه با حسابای خودشم اصلا کتر نمیکنه همش میگه ندارم همین ک شکمتو سیر میکنم کافیه
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 مشاوره نفرستادن خودش میخاد یا نه نفرستادن من زود گریم میگیره از دیروز دارم گریه میکنم
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 گاهی فکر میکنم شماها ک تو شهر بزرگ طلاق میگیرین و میگین سخته ماهایی ک تو شهرکوچیک با هزار جور فی ل. ... منم شهر کوچیکم همینش سخته تکون بخوری هزار جور حرف درمیارن
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 عدم تمکین بزنه نفقه نمیدن؟.درخواست طلاق از طرف خودت باشه میگن نفقه تعلق نمیره راسته درسته اگه دفاع نکنی ناشزه میشی حکم زن دوم میگیره میتونه بره زن بگیرهمن درخاست طلاق ندادم مهریمو گذاشتم اجرا
۱۳۷۵۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 272 شرطو شروط بزار برگرد ولی شرطای سختبگو ﷼چی بنامت کنهزندگیت با طلاق هم پر از استرس میشهبچه داری؟؟؟ ن بچه ندارم