2777
2789
عنوان

حالم بده

43 بازدید | 4 پست

نمیدونم چرا خدا از خجالت کشیدن من از ناراحت شدن من خوشحال میشه نمیدونم چرا هر وقت ینی هروقت یکم حالم خوب بوده حالمو بد میگیره، دوباره ی کاری کرد خجالت زده بشم جلو بقیه، چیکار کردم مگ😔چرا از من خوشش نمیاد مگ من چیکار کردم

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

خدا ازین سختیا میخواد که یه درسی بگیری.. بعدش قویتر از اون موقع برمیگردی 👍🏼💖

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خدا ازین سختیا میخواد که یه درسی بگیری.. بعدش قویتر از اون موقع برمیگردی 👍🏼💖

سختی نیس خجالت زده شدنه بخاطر کمی و کاستیایی ک ب بقیه داده و ب من نداده، خسته شدم از دستش دیگ امیدی ندارم داغونه داغونم

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختی نیس خجالت زده شدنه بخاطر کمی و کاستیایی ک ب بقیه داده و ب من نداده، خسته شدم از دستش دیگ امیدی ...

جریان چیه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

جریان چیه

نمیتونم بگم ولی خدا حق نداش ب یسریا همه چی بده ب یکیم مث من هیچی نده