2777
2789

من درد تخمک گذاریو ببخشید ترشح مربوط بهش رو هم هر ماه داشتم .هر سالم چکاب.برا همین خیالم راحت بود ازین بابت.فقط مشکلاتی داشتم که خود درگیر بودم و استرس فراوون.پرولاکتینمم یک کمی بالا بوده و الان نرمال شده بود.خودمو داشتم آماده میکردم مدیتیشن میکردم.که یهو ی بلای دیگه با حرف ی نفر نازل شد خراب شد رو سرم.ببخشید وقتتونو میگیرم.چون خیلی حالم بده...من ازونایی ام که تحملم لبریز شده...مرگ رو ترجیح میدم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله همین ماه نتیجه میگیری، ورزش پیاده روی یادت نره

منم برای شما خیلی دعا کردم...همش قرآن میخونم که آروم بشم.چون هیچ اطلاعاتی نداشتم سن ۳۴ داره میره بالا...اوف.فقط تحرک اصلا ندارم چون کارمندم میام خونه هم میوفتم.توکل بخدا.ممنونم آروم شدم.🙏

من درد تخمک گذاریو ببخشید ترشح مربوط بهش رو هم هر ماه داشتم .هر سالم چکاب.برا همین خیالم راحت بود از ...

همون پرولاکتین خودش عامل ناباروری بوده الان که خو شده دیگه همه چیز درست میشه

منم برای شما خیلی دعا کردم...همش قرآن میخونم که آروم بشم.چون هیچ اطلاعاتی نداشتم سن ۳۴ داره میره بال ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا 34 که سنی نیست عزیزم من خواهرشوهرم 43 سالگی مادر شد

انشالله همین ماه نتیجه میگیری به حق حضرت علی اصغر

سلام عزیزم.نذر سیب حضرت زهرا ع اگر صلاح میدونی بکن ان شاالله تا تولد ایشون مثبت باشی.منم نذر کردم میگن رد خور نداره.نتیجه رو حتما بزار لطفا

قربونت.این هفته وقت ای یو ای گرفتم انجام بدم امیدوارم نتیجه بده

عزیزم امروز رفتم سونو روز ۱۰ سیکل جدیدمه گفت یدونه فولیکول غالب داری سایز ۱۸در ۱۵.بنظرتون کی آزاد میشه؟ سیکلام ۲۶ روزه اس جدیدا.خدا حاجت همه روبده.سپردم به اول خدا بعدم حضرت زهرا.حدیث کسام میگن خوبه.سایز تخمدانام کوچیک شدن ناراحتم

این چطوریه

منم امروز ینفر بهم گفت رد خور نداره...نذر حضرت زهرا میکنی حاجت گرفتی سیب پخش میکنی بمقدار دلخواه.ان شالله رومونو زمین نمیندازه...میگفت اگه جمکران نذر کنی بهتره...من همیشه از نمک حضرت زهرا امامزاده صالح حاجت گرفتم..همیشه...اینبارم نذر کردم بعلاوه سیب.توکل بخدا اول.