2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوابوست میخوری معده در د نمیگیری؟من پدر معدم درومد نمیتونم بخورم دیگه

عه معده دردم بخاطر اونه؟ من ظهر میخورم ولی بعضی وقتا اخرشب معده درد میگیرم فک نمیکردم بخاطر اون باشه

سلام ان شاالله به حاجت دلتون برسین.شما چند سالتونه؟ آزمایش ذخیره تخمدانم دادین؟

من سونو دادم روز ۳ سیکلم ابعاد تخمدانم ۲۸در ۱۳ و ۲۵در۱۳ گفت تخمدانت کوچیکه...خیلی ترسیدم هر روزم شده گریه استرس افتادم.کاش حرفی نمیزد ارجاع میداد دکتر...اولین اقداممه۳۴سالمه.البته شاید ۱۰تا دکتر آنلاین هزینه کردم پرسیدم گفتن نرماله.ذخیره هم دادم ۱.۶۱ بود.ولی بدجور بهم گفت.با حالت خیلی متعجب و بد...

کاش نمیرفتم سونو با حرفاش نابودم کرد.اصلا برامم وقت نزاشتو انگار عقده ای بود فقط یجورایی انگار شیطون بود که منو استرس بندازه.هر روزم گریه اس ترسیدم.هر سال سونو میدادم میگفتن مشکلی نداری....دکترم هیچ دارویی جز متفورمین نداد گفت برو ۶ ماه اقدام کن.چنتا دکتر گفتن نرماله.ولی من از استرس فکر کنم حتی لقاح هم بشه لانه گزینی نشه...توکل بخدا کنیم دوست عزیز.فقط خدا 

سلام ان شاالله به حاجت دلتون برسین.شما چند سالتونه؟ آزمایش ذخیره تخمدانم دادین؟من سونو دادم روز ۳ سی ...

بببین من روز سوم 21 در13 و 28در17 بودهو کاملا نرماله اصلا بهش فکر نکن سونوگراف من جز بهترین سونوگراف هاست که واقعا مورد اعتماد و باسواده پس از بابت سایز خیالت راحت باشه مشکلی نداره ذخیره ات هم خوبه، فقط چنتا فولیکول داشتی؟ 

کاش نمیرفتم سونو با حرفاش نابودم کرد.اصلا برامم وقت نزاشتو انگار عقده ای بود فقط یجورایی انگار شیطون ...

ببین استرس از هرچیزی برات بدتره پس استرس رو بزار کنار بهت قول میدن کع همه چیزت نرماله، هرشب یا روز پیاده روی کن یک یاعت تخمدان و رحمت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدع و با یه شال ببند، قطره ویتاگنوس روزی دوبار 40قطره بریز تو فنجون اب و بخور، استرست رو هم بزار کنار اگه میتونی پزشکت رو هم عوض کن چون مهمه پزشکت خوش برخورد باشع

سلام ان شاالله به حاجت دلتون برسین.شما چند سالتونه؟ آزمایش ذخیره تخمدانم دادین؟من سونو دادم روز ۳ سی ...

من26 سالمه ذخیره ام هم زیر یک ولی شرایط تخمدانام بقول دکترم عالیه و اصلا این ذخیره تخمدان حرف بیخودی بیش نیست و قابل اعتماد نیست

اون سونوگرافیستی که با لحن بد حرف زد روز ۱سیکلم بود و گفت نداری و نمیتونی بارداری اقدام کنیو...داری یائسه میشیو...از ترسم رو ۳ دوباره رفتم جای دیگه که بهم گفت تقریبا نرمالی و من از ترس میلرزیدم بهم نشون داد گفت ببین این تخمکته سمت راست..ولی چیز بیشتری اینکه چنتا فولی دارم نگفت شاید همون یدونه بوده.سونو شکمی بود

باز از استرسو با چشم گریون روز ۹سیکل رفتم واژینال دادم گفت ماشالله سمت راست فولی ۱۲ داری و چپم باز ماشالله ۱۳ داری و ۱۰ و ۱۰.گفت دارو خوردی گفتم ک نه.ولی من هر روزم گریه شده بخاطر حرف اون نفر اول...خدا نشناس بد گفت.پرسید پریود میشی گفتم هر ماه سروقت و تعجب کرد گفت داری یائسه میشی

حالم خیلی بده...تازه اومدم نی نی سایت. تاپیک شمارو دیدم و کلی دعاتون کردم.چون برا شما تقریبا مثل منه ابعادش و زده نرمال.مطمئنا شما بیشتر اطلاعات دارین.بحق فاطمه هممون نتیجه بگیریم.من ۳سال میخوام شروع کنم همش مشکلات مختلف برام ایجاد میشد!!! لعنت خدا بر شیطون.

باز از استرسو با چشم گریون روز ۹سیکل رفتم واژینال دادم گفت ماشالله سمت راست فولی ۱۲ داری و چپم باز م ...

ببین عزیزم میخوای سونو بدی اول یه جای مطمعن پیدا کن بعد هم روز سوم سیکلت برو سونو بده همیشه چون بهترین زمان روز سومه،،، بعدم برو دکتر که مطابق سونو بهت دارو بده، روز 12 دوباره برو سونو بده،، مطمعن باش مشکل خاصی نداری چون سایزایی کع کفتی واسه روز9طبیعیه اونم بدون دارو دس نگران نباش، استرس سمه برا تخمک، کارایی که بهت گفتم رو انجام بده و توکل به خدا بکن نتیجه میگیری