2777
2789

سلام 

به نظرتون ۶۴ گیگ برا آیفون کمه؟و حتما باید حافظه ش بالا باشه؟

و اینکه سلامتی بلتری چند باشه خوبه؟

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باتری زیر90باشه دیگ بدرد نمیخوره نخر

حتما بال 90بخز چون هی کم میشه اذیت نشی

حافظه ایفون والا من نمیدونم چجوریه اینهمه سال هرچی عمس فیلم برنامه هرچی دارم یبار نشد حافظش پر باشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سلامت باتری زیر90باشه دیگ بدرد نمیخوره نخرحتما بال 90بخز چون هی کم میشه اذیت نشیحافظه ایفون والا من ...

گوشی شما حافظه ش چقدره؟؟

گوشی شما حافظه ش چقدره؟؟

بخدا چندسال پیش خریدم یادم نیست دقیقا دیشب خوردم زمین پوکیده کلا نمیتونم ببینم😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بخدا چندسال پیش خریدم یادم نیست دقیقا دیشب خوردم زمین پوکیده کلا نمیتونم ببینم😂

عههه حالت الان خوبه؟خودت که چیزیت نشد؟

مرسی عزیزم از راهنماییت