2777
2789

بانک ملی صندوق داریم تازگی رفتیم سوال کردم گفت بیعانه اش شده دویست میلیون تومن اما سالیانه اش رو نپرسبدم گفت خیلی هم تو صف انتظار هستن اصلا صندوق داده نمیشه فعلا خیلی کمه 

بانک‌ها رو باید دونه به دونه زنگ بزنی سوال کنی از خود شعبه ای که صندوق داره 

اما برای طلا خود مسیول صندوق به من و‌یک خانومی که دنبال صندوق بود گفت ببرین بانک کارگزاری بزارین وام هم بهتون میده فقط دردسر صبح بیدار شدن داره صبح ساعت شش باید اونجا باشین ظاهرا 

البته ما تهران هستیم نمیدونم شما کدوم شهر هستین 

گفت امنیتش از صندوق امانات هم بیشتره

بانک ملی صندوق داریم تازگی رفتیم سوال کردم گفت بیعانه اش شده دویست میلیون تومن اما سالیانه اش رو نپر ...

اهان ممنونم. برای طلا نمیدونین مثلا به ازای هر مقدار چقد باید پول بدیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ممنونم. برای طلا نمیدونین مثلا به ازای هر مقدار چقد باید پول بدیم؟

بانک کاگزاری منظورته یا صندوق امانات ؟

ببین من چون صندوقم خیلی قدیمی شده مبلغ زیادی نمیدم در ازای طلا هم نیست من یک باکس یا صندپق اجاره کردم چه پر باشه چه خالی سالانه اجاره میدم فکر میکنم امسال یک و دویست دادیم شوهرم پرداخت کرده خبر دقیق ندارم اما میدونم سه میلیارد بیمه کردیم که اونم یک میلیون سیصد تومن حق بیمه یکساله دادیم مبلغ بیمه رو در جریانم میشد کمتر هم بدیم اما ما ترجیح دادیم بیشتر بیمه کنیم 

در مورد بانک کارگزاری که پولی نمیدی فکر کنم برای شصت گرم طلا بهت پنجاه میلیون تومن هم وام میدن طلاتو امانت میزاری تا سال بعدش که میای وام رو با سودش که اونم زیاد نیست تسویه میکنی 

ببین بزن نت دقیق با جزییات نوشته وام طلا بانک کارگزاری 

خود مسیول صندوق بهم گفت که بانک کارگزاری امنیتش از صندوق بالاتره 

بانک کاگزاری منظورته یا صندوق امانات ؟ببین من چون صندوقم خیلی قدیمی شده مبلغ زیادی نمیدم در ازای طلا ...

اخه من مادربزرگم مقداری طلا بانک کارگزاری گذاشته بود بعدش که فوت کرد داییام خواستن بردارن ۲۵ میلیون پول دادن تا طلارو بهشون دادن

اخه من مادربزرگم مقداری طلا بانک کارگزاری گذاشته بود بعدش که فوت کرد داییام خواستن بردارن ۲۵ میلیون ...

بله زمان فوت این مشکلات زیاد پیش میاد حتی سوهرم اینبار از  مسیول صندپق سوال کرد در مورد فوت گفت اونموقع دردسر زیاد داره مامور دولت میاد باز میکنه ارزش گذاری میکنه باید مالیات بر ارث رو بدی تا تحویل وراث بده 

میگفت خانمی فوت کرده بود مثل اینکه پول فروش زمینش رو تمام طلای خام کرده بود تو صندوق گذاشته بود بعد میگفت سیصد میلیون تومن دولت مالیات بر ارث گرفت بعد طلا رو تحویل خانواده اش داد