2777
2789

بیا کانال من یادم بدم   

ولی کلا دلیل بی هنری خانوما اینه که دیگه به این جور کارا اهمیتی نمیدن این دوره زمونه

قبلا دخترا همه می رفتن کلاس خیاطی. الان افت می دونن

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مامانت بپرس خب.

مامان من بلده😆

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیا کانال من یادم بدم     ولی کلا دلیل بی هنری خانوما اینه که دیگه به این جور کارا اهمیت ...

وای کانالت چیه ؟!

چیزی که با دستای خودت درست شه ارزش داره :) 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

عزیزم من خودم چندساله میوه آرایی انجام میدم برای سفره عقد و مراسمات دیگه اصلا کلاس نرفتم ولی کارهایی که ارائه میدم خیلی شیک هستن تا جایی که از شهرهای اطراف هم مشتری دارم.حنا آرایی ام انجام میدم همینطور بدون کلاس.نقاشی ام میکنم تابلو های خوشکلی میکشم با تلاش و پشتکار یاد گرفتم.الان عکس برام میارن میگن میخوایم عین عکس برامون میوه تزئین کنی بهتر از عکس درمیارم ولی خیلی تمرین کردم .کلی هندونه خراب کردم و تمرین کردم تا راهش رو پیدا کردم.با آزمون و خطا یاد گرفتم.الان همه میگن کجا کلاس رفتی درصورتی که اصلا کلاس نرفتم😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

واسه اینکه اون موقع که باید این چیزا رو یاد میگرفتیم بلانسبت شما فقط عین احمقها درس میخوندیم بقیه هم به به و چه چه میکردن و تشویقمون😅الان که یادش میفتم همیشه این جمله رو ب مامانم میگم😝

💃عروسِ بندر💃
وای کانالت چیه ؟! چیزی که با دستای خودت درست شه ارزش داره :) 

https://t.me/ghollabbafi70

آره واقعا لذت بخشه این که آدم خودش یه چیزی ببافه یا بدوزه و استفاده کنه

تو یه صفحه ترکی پیداش کردم مدل بافت نداشت فقط میخوام بدونم این قلبو چه جوری در آورده با جودونه یا پ ...

عزیزم اینو با قلاب بافته. با میل نیست