2777
2789
عنوان

یکی به قصد کلاهبرداری زنگ زده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینهمه خونه هست برای دزدی چرا باید بیان زنگ بزنن و ادرس بپرسن؟

کمی به سوالت فکر کن

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

به ماملن من ز زده بودن کلا هر اطلاعاتی خواستن داد دستش درد نکنه🤣🤣🤣🤣 ببین حتی شغل دامادمونم گفت د ...

خب اتفاقی نیوفتاد چیزی پیش نیومد؟ به شماره ای که دادین پیامی نیومد مبنی بر شپاره کارت یا هرچیز دیگه

خب چرا باید زنگ بزنن ادرس بپرسن؟🥲اینهمه خونه هست تو شهر

خوب بالاخره باید از خونه ها یکی و انتخاب کنن،برای اینکه اطلاعات دقیقو بدونن خوب وارد شن

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

خب اتفاقی نیوفتاد چیزی پیش نیومد؟ به شماره ای که دادین پیامی نیومد مبنی بر شپاره کارت یا هرچیز دیگه

نه اون مزاحم تلفنی بود ز زد به دروغ که شما زنگ زدین به خونم مامانم هر چی از خانواده مون  میدونست گفت که ما اهل مزاحمت نیستیم بعدا بابام تو مخابرات شمارشو نگا کرد فهمید کیه

نه اون مزاحم تلفنی بود ز زد به دروغ که شما زنگ زدین به خونم مامانم هر چی از خانواده مون میدونست گفت ...

چطوری میتونم شماره رو پیگیری کنم؟ از یه شماره ثابت تماس گرفتن و هرچی به اون شماره زنگ میزنیم میگه اشتباهه

چطوری میتونم شماره رو پیگیری کنم؟ از یه شماره ثابت تماس گرفتن و هرچی به اون شماره زنگ میزنیم میگه اش ...

اون زمان پدر من تو مخابرات کار میکرد میتونست ببینه،شما برین مخابرلت از اونجا میتونین بفهمین اگه اشغال احتمال یاد همگانیه