چندتا کرم و عطر اینا سفارش داده بودم . بعد که بلک فرایدی تموم شو دیدم قیمتا فرق خاصی نکرد. مثلا یه کرم رو زده بود ۲۶۰ و با تخفیف آخر سال ۱۶۰ . بعد تخفیف حالا قیمتش شده ۱۹۴ !!! ۲۶۰ دروع بوده کلا
بعد هم سفارشم رو گفتم بفرستن گنجه. دیروز ظهر رسیده. صبح شوهرم رفته بگیره گفته دیر اومد لغو کردیم. زنگ زدم پشتیبانی میگه لغو شده. گفتم چرا؟ گفت دلیل خاصی نداشته!!! پولتون ۳ تا ۵ روز کاری نیاد تو کارتتون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تایپ برگه امتحانی و انواع تایپ ورد و پاور پوینت انجام می دم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و مناسب می گیرم کسی خواست در خدمتم
نمونه کار زیاد دارم خواستید بگید
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭