2777
2789
عنوان

شما به نشونه ها اعتقاد دارین

69 بازدید | 2 پست

من خودم بچه شهرستانم ۲۴ سالمه  اغلب خاستگارایی که برام میان  میخوان از  این شهر برن یا میخوان برن اهواز یا سنندج یا تهران ، اغلبشون میخوان برای همیشه  برن  اطرافیان میگن برو ازدواج کن از خداتم باشه زندگی توی تهران آرزوی خیلی هاست ، ولی خب آرزوی من نیست ! من آرزوهام انقدر دور و دراز  نیست که توی شهره خودم بهشون نرسم ، از طرفی به نظرم زندگی توی شهره دیگه و دسته تنها توان و انرژی میخواد که من درخودم نمیبینم،معتقدم غربت دلتنگی داره، مریضی داره ، و هزار و یک مشکل دیگه  فقط هم حرف یکی دوروز که نیست  همیشه که دو نفر نمیمونیم بچه دار شدن و بچه بزرگ کردن بدون راهنمایی و کمک  دسته تنها سخته  ! دسته تنها ازپسش بر نمیام 

اطرافیانم مادر و پدرم و فامیل میگن اشتباه میکنی که قبول نمیکنی برو !  و همین باعث میشه به شک بیفتم  شاید تا به حال ۹ تا یا ۱۰ تا خاستگار از تهران داشتم 

بقیه میگن تو قسمتت راهه دوره ، داری به قسمتت نه میگی، اینا واسه تو نشونس !

حالا شما بگین ! شما به نشونه ها اعتقاد دارین ؟ به نظرتون اینا یه نشونس ؟ من دارم اشتباه میکنم؟ کسایی که راهه دور ازدواج کردین یه مشاوره به من بدین ! مرسی 

سلام...تهران خبری نیست خیلی عاقلی..

ولی مهم هنراه خوب هست برای ادامه زندگی که اگر انسان باشه ادم تا قله ی قاف هم همرااهش می ره و سختیا رو به جون می خره..اگر دبدی خوبه به خاطر این مساله رد نکن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

متاسفانه جزو اون دسته آدم هایی هم نیستم که بگم روابط عمومیم زیادی بالاست و برم شهر غریب چند تا دوستو رفیق واسه خودم دستو پا میکنم ، نه این که اجتماع گریز باشم ها! نه! در روابط عمومی بسیار آدم معمولیم !  یکی از اطرافیانم میگه من دختر شوهر دادم رفته راهه دور ولی شرایط دختره اون با من اصلا قابل مقایسه نیست، دختره اون۱۴ سال  بعد از  ازدواجش با ۳ تا بچه رفت باشوهرش راهه دور زندگی کرد تازه زنه سی و چهار پنج ساله هر بار که زنگ میزد به مادرش گریه میکرد میگفت من دست تنهام سختمه  بعد از ۱۴ سال زندگی مشترک باشوهرش رفته شهره غریب من اگه قبول کنم  از روزه اول قراره برم غریبی  زندگی کنم  درسته بالاخره آدم ازدواج میکنه و اون مرد همسرشه ولی خب به هر حال اولش بازم برات غریبس اون کجا کهطرف بعد از ۱۴ سال زندگی مشترک با شوهرش بره غربت زندگی کنه اون کجا که از روزه اول زندگی مشترک غریب باشی 

خلاصه که خیلی سرزنشم میکنن میگن تو از ازدواج میترسی ، دیر میشه، و این حرفا !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.