2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نیاتون رفلاکس دارن بیاین به هم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 50 پست
کبپ شدن بینی خس خس سینه جویدن چیزی در دهان ،برگشت شیر به دهان وبالا اوردن خفیف.درموارد شدید بالااورد ...

دکترپسرم قبول نداشت خس خس سینه رو...

من پسرم هیچ کدوم از اینا رو نداشت...به هیچ وجه هیچکدوم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیکار کردی که بهتر شد?

دکتر پدي لاکت و رانيتيدين داد که من فقط پدي لاکت و دادم رانيتيدين و همشو بالا میاورد .با پدي لاکت به نظرم خوب شد.بعد من شیر کم و به دفعات میدم آروغشو حتما بعد 5دقیقه شیر میگیرم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

سلام منم پسرم از7 ماهگی تشخیص رفلاکس معده دادن... شبا نیم ساعت قبل ازخواب 2 سی سی رانتیدین بهش میدم ...

سلام خانمی.بنظرم دختر منم داره.21 ماهشه.هیچوقت شیر بالا نیاورد.بسیار کم اشتها.شبام خییلی بیدار میشه سینمو میذارم دهنش اروم میشه.بینیشم که کیپه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
بچه منم همش میخواد شیر بخوره پستونک نمیگیره فقط با سینه آروم میشه البته خوابش خوبه بالا نمیاره ولی ت ...

دختر منم همینطوره شیشه پستونک میگیره ولی پستونک دهنی هرگز،فقطم با سینه خواب میره دائم سینم دهنشه ولی جدیدا خوب نمیخوره یهو وسط شیر خوردن سینه رو از دهنش میکشه بیرون گریه میکنه

سلام خانمی.بنظرم دختر منم داره.21 ماهشه.هیچوقت شیر بالا نیاورد.بسیار کم اشتها.شبام خییلی بیدار میشه ...

بعضی وقتا شیر بالا نمیاد تا گلو میاد و برمیگرده که بهش میگن رفلاکس پنهان

سلام خانمی.بنظرم دختر منم داره.21 ماهشه.هیچوقت شیر بالا نیاورد.بسیار کم اشتها.شبام خییلی بیدار میشه ...

عزیزم فقط دکترببرید...کیپ شدن بینی روحتماپیگیری کن..

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
عزیزم فقط دکترببرید...کیپ شدن بینی روحتماپیگیری کن..

یعنی ممکنه جی باشه؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
یعنی ممکنه جی باشه؟

منظورم اینه اگه رفلاکس معده باشه باید حتما پیگیری کنی ودارو بخوره...

من از7 ماهگی رانتیدین میدم

عزیزم بهترین دارو برا رفلاکس امپرازوله بعد چند روز اثرشو میبینی .دختر من رفلاکس شدید داشت فقط امپراز ...

شما امپرازول کپسولشو میدادین یا شربتشو?چقدر میدادین?اسرا شربتشو دوس نداره به زور میخوره

اشتهای بچه های رفلاکسی چطوره؟

شما امپرازول کپسولشو میدادین یا شربتشو?چقدر میدادین?اسرا شربتشو دوس نداره به زور میخوره

شربتشو من میدم دو سی سی صبح و شب .شربتش صورتیه طمع داره دخترم دوس داره با لذت میخوره