2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

میشه اگه حرم رفتید امضای منم دعا کنید

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دو میلیون میشه عزیزم 

جفت بلوط برای رفلاکس تو تاپیک های شما دیدم چطور باید مصرف کرد و آیا خودتون خوب شدین باهاش؟پنج ساله رفلاکس روزگارم سیاه کرده 

خدایا دوست دارم
دو میلیون میشه عزیزم جفت بلوط برای رفلاکس تو تاپیک های شما دیدم چطور باید مصرف کرد و آیا خودتون خوب ...

من خوردم خوب نشدم فک کنم صبح ناشتا بود باید می‌خوردیم

من دستور حکیم خیر اندیش و استفاده کردم شکر خدا الان خوبم

روزگار منم سیاه کرده بود این رفلاکس

آخر شب یه لیوان عرق نعنا یه قاشق بارهنگ با هم بزاریم ده دقیقه با شعله خیلی کم بجوشه بعد خاموش کنیم ولرم که شد یه قاشق عسل اضافه کنیم بخوریم تا 40 شب و اگه خیلی رفلاکس شدیده تا دوماه اینا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
من خوردم خوب نشدم فک کنم صبح ناشتا بود باید می‌خوردیممن دستور حکیم خیر اندیش و استفاده کردم شکر خدا ...

یعنی رفلاکست رفت؟یا کم شد 

آخه واسه من عصبیه چون خیلی ناراحتم پنج ساله اینطوریم همین الان از خواب بیدار شدم تا صبح کل گلوم سوخته هر صبح همینه قار وقور معدم نمیذاره برم تو جمع ها میگن باید آرامش اعصاب داشته باشم تا خوب شه اونم نمیتونم به قدری ناراحتم که از زندگی سیرم نمیخوام ادامه دار شه این زندگی 

خدایا دوست دارم
یعنی رفلاکست رفت؟یا کم شد آخه واسه من عصبیه چون خیلی ناراحتم پنج ساله اینطوریم همین الان از خواب بید ...

خیلی کم شده خدارو شکر ولی خب باید یه مدت رعایت کنیم مواد غذایی رو که من اصلا رعایت نمیکنم 

برا منکه از خورد و خوراکه اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم

مشکلات که همه داریم ابجی ان شاالله که هر مشکلی داری حل بشه رفلاکست هم خوب بشه

حالا میخوای امتحان کن ببین چجوریه عرق نعنا اصل و عسل اصل بگیری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹