2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم نمیامدختر خالم میگه شبشه دیگه عصر شهادت تموم میشه چون عروسی شبه دیگنکنه جمعه شهادتهپنجشنبه ش ...

اگه سال های گذشته تلویزیونو نگاه کرده باشی حتی تا دوسه روز بعد شهادت حضرت فاطمه برنامه های طنز و پخش نمیکنه، به نظرم نرو بی احترامی به اون بزرگواره، یکی از همسایه هامون دوسه سال پیش روز شهادت حضرت فاطمه شبش مهمونی بزرگ گرفت بیاو ببین، چند ساعت گذشت نوه ش یهو حالش بد شد مهمونی به هم خورد چند روز درگیر بیمارستان وبستری و اینا شدن.حالا باز خودتون بهتر میدونید من نظر شخصی مو بهتون گفتم عزیزم.

ایام فاطمیه دوتا دهه داره یکی قبل یکی بعد الان دهه اول هستیم بعد ۵ شنبه که تعطیله دهه دوم شروع میشه .خانم فاطمه زهرا روز شهادتشون معلوم نیست به احادیث و روایات سنی و شیعه اینطوری شده