2777
2789
عنوان

دخترا بگین مهمه یا نه

72 بازدید | 15 پست

اینکه خواستگارتون منطقه ای که زندگی میکنه از شما بالاشهر تر یا پایین شهر تر یا همسطح ؟ یا پارتنرتون یا شریک عاطفیتون ایا مهم هست کجا زندگی میکنن یا نه ، مثلا شما بالاشهرین اون پایین شهر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمه یعنی خیلی محله داغون نباشه دیگه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

من فک میکردم خیلی مادی گرام اما خواستگارم فک کنم ناراحت شد گفتم ما سطح زندگیمون فرق دارن

الان ناراحت بشه بهتره تا تو زندگی ناراحت شید

ولی خب زندگی باید عاشقانه و عاقلانه باشه دیگه یکمم احساستم در نظر بگیر بعد تصمیم بگیر 

عزیزم چرا معیاراتون شده این چرندیات 

بابا بچسپید به شخصیت طرف اخلاقش کردارش رفتارش 

آدم خوبی هست نیس سیگاری نباشه عصبی نباشه 

خسیس نباشه خیلی وابسته خانواده نباشه همدم خوبی باشه 

از نظر شغلی اوکی باشه جایگاه اجتماعی به نسبت خوبی داشته باشه اینارو بچسپ قوربونت برم 

بالاشهر پایین شهر چیه آخه 

الان نه فقط شماها همه اینجوری شدن 

طرف اصل کارو ول می‌کنه مثلا طرف ۲ قرون نمیارزه میگه خب پولداره دیگه اوکیه همه چی 

الان ناراحت بشه بهتره تا تو زندگی ناراحت شیدولی خب زندگی باید عاشقانه و عاقلانه باشه دیگه یکمم احساس ...

والا سعی کردم خوب بهش بگم ک ناراحت نشه خودش یهو گفت دیگه فک کردم وقتی خودشم میگه پس میدونه 

خب عزیزم جایگاه اجتماعی ینی همین دیگه

ن عزیز دلم ربطی نداره که طرف هست نیاوران میشینه چس‌ مثقال شعور نداره‌ اخلاق نداره جسارت نباشه البته به هر عزیزی که میخونه این پیامو 

ولی محله‌ای که می‌شینی مگر اینکه دیگه خییییلی داغون باشه و اوضاعش خراب باشه یا چبدونم‌ اوضاع خانواده‌ی طرف جالب نباشه وگرنه بنظر شخص بنده خیلی نمیشه روش حساب کرد 

ن عزیز دلم ربطی نداره که طرف هست نیاوران میشینه چس‌ مثقال شعور نداره‌ اخلاق نداره جسارت نباشه البته ...

میدونم عزیزم نه خیلی اختلاف زیاد بود ب حدی ک تا گفتم دور هستیم گفت نه بهونست اینا شما فک میکنید ما فقیریم بیاید ببینید چقد رشد کرده و پولدارا اومدن و منم دیدم لاف زیادی‌میاد دیگ گفتم ولش 

اختلاف طبقاتی مهم نیس واقعا؟

قطعا مهمه عزیزم 

شما مرفه‌ با یه خانواده ضعیف ازدواج کنی خیلی چیزا مطابق هم نیستن هم لول‌ بودن قشنگه و ی سری مشکلات رو اوکی می‌کنه یا برعکس شما ضعیف باشی طرفت‌ سرمایه دار بازم شاید یکم یکم به مشکل بخورید البته تضمینی نیس و درحد حرفه اما تجربه یه چیز دیگه میگه 

من منظور کلیم بیشتر رو شخصیت اون آدم بود 

چون هم بالاشهر آدم خوب و بد داره هم پایین شهر 

و دقیقا هم بالاشهر خانواده ضعیف هست هم پایین شهر