2777
2789
عنوان

دانشحو ها بیان

63 بازدید | 10 پست

من ترم دو هستم و مقداری نمراتم بد شده اسنکه میگم عمومی معدل میاره بالا یعنی چی پس چراعمومی های من بدتر 17,18 شدن 2- معدل کلتون چنده الان تخصصی ها هم خیلی بد نمره میدن با چ معدل لیستنس بگیریم خوبه 

3 تینکه میکن عمومی پخش کن ترم اخر فقط تخصصی نباشه مشزوط بشی یعنی چی مگه میشه ادم معدل ترمش بشه زیر 12 اونم درس های که به خاطرش آمده دانشگاه

دو سه تا صفر بگیری مشروط میشی😁

مثلا میگن عمومی آسونه معدل میاره بالا ولی همش الکیه

حتما معارف هارو سرجاش بردار وگرنه ترمای اخر مشکل ساز میشه برات

معدل بالای ۱۷.۵ خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه تهران

باید ببینی حدود معدل تو دانشگاهتون چنده. برای هر دانشگای متفاوته نسبت به اون باید بسنجی ولی عمومی معدل رو بالا میبره چون قطعا از تخصصی راحت تره و امکان نمره بهتر از تخصصی گرفتن داره. معلومه که میشه نمره کمتر از 12 گرفت ولی تو خوب درس بخون که مشروط نشی یا خدایی نکرده اخراج

باید ببینی حدود معدل تو دانشگاهتون چنده. برای هر دانشگای متفاوته نسبت به اون باید بسنجی ولی عمومی مع ...

ببخشید الان نعدل کل مثلا بره رو 14 بعدا خبلی بد میشه مثلا شرکت ها میپرسن معدلو؟

ببخشید الان نعدل کل مثلا بره رو 14 بعدا خبلی بد میشه مثلا شرکت ها میپرسن معدلو؟

نه عزیز برای استخدام معدل رو سوال نمیکنن اما تمام ازمون های استخدامی شرط معدل دارن که کمتر از اون نباشی اوکیه ولی برای خصوصیا اصلا مهم نیست